“BODRUM’DA HEPİMİZ GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ”

Bodrum’un yıllardır süregelen, kangren olmuş sorunları olduğunu belirten Raşit Emir Süer, “sorunları çözeriz” diyenlerin zaten mevcut sorunları yaratanlar olduğunu söyledi.

Tarih: 25.03.2024 09:04 2779
“BODRUM’DA HEPİMİZ GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ”

İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Bodrum’da vatandaşların vereceği oyların kağıda bir mühür basmaktan çok öte olduğunu, aslında bu seçimde Bodrum’da kendi geleceklerini oylayacaklarını söyledi.

 

İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, yoğun seçim çalışmalarına devam ediyor. Gerçekçi, samimi, ayağı yere sağlam basan söylemlerle Bodrum’un karşısına çıktığını söyleyen Süer, hayal satmadıklarını, gerçekçi olduklarını, bu sayede Bodrumlular’ın gönlünü kazandıklarını söyledi.

OY VERMEK SADECE MÜHÜR BASMAK DEĞİL, GELECEĞİMİZİ BELİRLİYORUZ

Bodrum’un yıllardır süregelen, kangren olmuş sorunları olduğunu belirten Raşit Emir Süer, “sorunları çözeriz” diyenlerin zaten mevcut sorunları yaratanlar olduğunu söyledi.  “Bana projelerimi açıkla diyenlere gelecekle ilgili kaygımı anlatmaya çalışıyorum” diyen Süer; “Benden proje istiyorlar, haklılar. Ama ben vatandaşlarımıza verecekleri oyun kağıda bir mühür basmak olmadığını, geleceklerini oyladıklarını anlatıyorum. Zaten ben haftalar önce rasitemirsuer.com.tr web sitemde tüm projelerimi açıkladım. Temennim, ben söylemeden geleceğini oylayacak olan değerli hemşehrilerimin araştırarak, bilerek beni ve projelerimi soruşturması. Biz Bodrum’un geleceğini şekillendirme misyonuyla yola çıktık, şeffaf, adil ve gelişen bir "şehir" vizyonuyla hizmet etmeyi taahhüt ediyoruz. Bu vizyon, Bodrumun yönetiminde şeffaflığın önemini vurgulayıp ve herkesin katılımına, görüşüne açık bir yönetim anlayışını benimsemektedir. Vatandaşlarımız oy vererek bir adayı kazandıracak. Ama burada dikkat edilmesi gereken o oylarla vatandaşlarımızın kazanan olduğunun bilincinde olması” dedi.

BODRUMLULAR GERÇEKLERİ ÇOK İYİ BİLİYOR

CHP Muğla adayı Ahmet Aras’la yaşananlarda gerçeklerin ortaya çıkmasıyla Bodrumlu vatandaşların takdirini kazandıklarını belirten Raşit Emir Süer; “Haftalar önce hem CHP Bodrum adayı Tamer Mandalinci kardeşime, hem de CHP’li arkadaşlara Ahmet Aras’ın elini sıkmayacağımı söylemiştim. Bunu bilmesine rağmen sırf beni zor durumda bırakmak amacıyla, içeri girmeme rağmen ısrarla yanıma gelmeye çalışan Ahmet Aras’ın basit oyunu bozuldu. Görüştüğüm herkes gerçeği bildiğini söyledi. Yaşananlar beni üzdü, keşke olmasaydı. Ama olayı Ahmet Aras yarattı. Ben böyle bir konuyla değil, Bodrum’u nasıl yöneteceğimle gündeme gelmek isterim. O yüzden gittiğim her yerde nasıl bir Bodrum istediğimi vatandaşlarıma anlatıyorum. Bizim Bodrum’a bakış açımız son derece gerçekçi. Tüm projelerimiz yere sağlam basan, uygulanabilir, hayal olmayan projeler. Meclis üyesi adaylarımız ve profesyonel ekibimizle Bodrum için hazırız” dedi.