Bodrum HOTEL SHOW 2024’e Hazırlanıyor

Turizm sektörü temsilcilerini sezon öncesinde bir araya getirmeyi amaçlayan Hotel Show 2024, 3-5 Nisan 2024 tarihlerinde Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Tarih: 28.03.2024 07:44 Güncelleme: 28.03.2024 07:55 2392
Bodrum HOTEL SHOW 2024’e Hazırlanıyor

Turizm sektörü temsilcilerini sezon öncesinde bir araya getirmeyi amaçlayan Hotel Show 2024, 3-5 Nisan 2024 tarihlerinde Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Gıda-içecek, konaklama, teknik ve ağırlama ekipmanları satın alma buluşması olarak planlanan Hotel Show 2024, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Turizm Teknik Müdürler Derneği (TTMD) ve Bodrum Kat Hizmetleri Yöneticileri Derneği (KAHDER) iş birliğiyle Bodrum Belediyesi ve Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. destekleriyle düzenlenecek.

Hotel Show 2024, sektörün önde gelen tedarikçileri ve yenilikçi ürünlerini bir araya getirecek. Etkinlikte otel işletmecileri ve endüstri profesyonelleri en son trendleri keşfetme, sektör uzmanlarıyla bağlantı kurma ve işbirliği olanaklarını geliştirme imkanı bulacaklar.

Etkinlik, yerel ve uluslararası otel işletmecilerini, tedarikçileri ve endüstri profesyonellerini bir araya getirerek sektördeki en son gelişmeleri ve yenilikleri tartışma fırsatı sunacak.

Hotel Show 2024'te Neler Var?

Sektörün önde gelen tedarikçileri ve yenilikçi ürünlerinin sergilendiği Herodot Kültür Merkezi’nde, turizmciler en son trendleri ve teknolojileri keşfedebilecek. Etkinlikte ayrıca panel ve sunumlarla birlikte, işletmeciler konaklama sektöründeki yenilikleri, sektör liderlerinden gelecek önerileri ve deneyim paylaşımlarını dinleme şansına sahip olacaklar.

Hotel Show 2024'te; Endüstriyel Mutfak, Endüstriyel Çamaşır Makinaları, Dekorasyon Malzemeleri, Otel Tekstili, Mobilya, Buklet ve Sarf Malzeme Ekipmanları, Aydınlatma Ürünleri, Asansör, Bilişim Sistemleri, Elektronik Sistem Araçları, Park, Bahçe, Plaj Ve Peyzaj Malzemeleri, Elektrikli Araçlar - Sigorta Çözümleri, Operasyonel Araç Kiralama, Golf Proje Geliştirme - Profesyonel Spor Aletleri, Profesyonel Led Ekran Sistemleri, Oda Kartı Ve Havlu Kartları, Yangın Söndürme Ekipmanları, Gıda ve İçecek Tedarikçileri, Akıllı Kart ve Kilit Sistemleri, Kahve ve Kahve Makineleri gibi bir çok ürün ve ekipman ile ilgili firmalar yer alacak. 

Hotel Show 2024'e katılım ücretsiz olacak.