Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 3 - Kocaelispor: 0

İsmet Taşdemir: “Play-off potasından çıkmayan bir takım olduk”

Tarih: 05.05.2024 21:13 2698
Trendyol 1. Lig:  Bodrum FK: 3 - Kocaelispor: 0

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Kocaelispor’u 3-0 mağlup etti.

Maçtan dakikalar
3. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Kenan’ın vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
13. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Gökdeniz’in vuruşunda top direğe de çarparak dışarı çıktı.
39. dakikada kaleci Gökhan ile karşı karşıya kalan Samet’in vuruşunda top filelere gitti. 2-0.
66. dakikada etkili gelen Bodrum FK’da ceza sahası içinde Musah Mohammed, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Bersan Duran, Özcan Sultanoğlu
Bodrum FK: Diogo Sousa, Celuska, Erkan (Ahmet dk. 63), Süleyman (Furkan dk. 72), Samet, Kenan (Celal dk. 63), Üzeyir, Musah Mohammed, Gökdeniz (Pedro dk. 72), Cenk, Burak (Ege dk. 80)
Yedekler: Bahri, Omar, Tunahan, Haqı, Mustafa
Teknik Direktör: İsmet Taşdemir
Kocaelispor: Gökhan, Emir, Yusuf (Giorgi dk. 73), Daniel (Barış Dk. 68), Giorgi Beridze, Tuncer (Atila dk. 46), Joao, Ramil (Josip dk. 45), Burak (Davit dk. 45), Yusuf, Oğuz
Yedekler: Mehmet, Cem, Bedirhan, Mehmet, Mesut, Barış
Teknik Direktör: Mustafa Gürses
Goller: Kenan Özer (dk. 3), Samet Yalçın (dk. 39), Musah (dk. 66) (Bodrum FK)
Sarı kartlar: Musah, Kenan, Celal (Bodrum FK)

İsmet Taşdemir: “Play-off potasından çıkmayan bir takım olduk”
Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki hafta tamamlandığında iki sezonda 70 maç oynadık ve 70 hafta play-off potasından çıkmayan bir takım olduk” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Bodrum FK evinde Kocaelispor’u 3-0 mağlup etti. Bu skorla birlikte play-off’a kalmayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip, maç sonunda taraftarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, açıklamalarda bulundu. Taşdemir, “2 takımın da bulunduğu durum ve konumlarının belli olmaması, bunun yanı sıra bizim açımızdan daha farklıydı. Çünkü rakibimiz play-off’u garantilemişti, 3’üncülük ile alakalı maça çıktı. Bizim play-off’ta garanti değildi, üçüncülük şansımızda vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum, gerçekten nasıl oynanması gerekirse Kocaelispor’a karşı öyle oynadılar. Maçın son dakikasına kadar oyun disiplininden kopmadılar. Bu maç için oyuncularımı tebrik ediyorum. 2 senedir bu ligdeyiz ve 2. Lig’den gelen oyuncularımızla bu ligde var olma savaşı verdik. Ben arkadaşlarımı bir kere daha tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta tamamlandığında iki sezonda 70 maç oynadık ve 70 hafta play-off potasından çıkmayan bir takım olduk. 1 sene önce final oynayıp 1 sene sonra toparlanıp tekrar aynı yarışın içinde olmak da zordu. Bunu oyuncularımla hep beraber başardık, son 1 hafta kaldı. Son maçta her şeyi getirebilir, her şeyi götürebilir de özellikle hem üçüncülük hem de sıralama açısından. 1 maçımız kaldı ve iyi hazırlanıp o maçı da elimizden geldiği kadar en iyi şekilde camiamızı temsil etmeye çalışacağız” diye konuştu.

Mustafa Gürsel: “Bugün bize büyük bir ders oldu”

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Bodrum FK maçının ardından yaptığı açıklamada, “Maça istediğimiz gibi başlayamadık ama bu maç bugün bize büyük bir ders oldu” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 33. haftasında Kocaelispor, deplasmanda Bodrum FK’ya 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Maça istediğimiz gibi başlayamadık, geldiğimizden beri hep geriye düşüyoruz. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Oyunun genelinde rakip bizden daha çok 
istedi. Geçen hafta iyi oyunla kazandıktan sonra hedefe ulaşılmış gibi bir hava vardı. Bugün bize büyük bir ders oldu. Sonuç aldığımızda hemen çıkmış gibi hem oyuncularımız hem de camia olarak o enerjiye girersek bugün bize o anlamda büyük bir ders oldu. Ayaklarımızı yere sağlam basmamız lazım play-off maçlarının telafisi yok. Sağlam basarsak istediğimiz hedefe ulaşırız” diye konuştu.