Whatsapp Ihbar

Teröristlerin cenazelerini HDP´li vekiller teslim aldı

Muğla´nın Köyceğiz ilçesinde güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen 5 PKK´lı teröristin cenazelerinden ikisi HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ve HDP Mardin Milletvekili Erol Dora ile ailesi tarafından Muğla Adli Tıp Kurumu´ndan teslim

12.10.2017 11:29:04 204 0
Teröristlerin cenazelerini HDP´li vekiller teslim aldı

Muğla´nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Mahallesi ormanlık alanda güvenlik güçleri ile girilen çatışmada etkisiz hale getirilen PKK´lı 5 teröristten ikisinin cenazeleri, Muğla Adli Tıp Kurumu´ndan HDP milletvekilleri ve aileleri tarafından teslim alındı.
Geçen hafta içinde Köyceğiz Toparlar Mahallesi ormanlık alanda bir grup PKK´lı teröristin bulunduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, Şelale bölgesinde teröristler ile sıcak temas sağlamış ve 5 terörist etkisiz hale getirilmişti. Etkisiz hale getirilen 5 kişi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu´na getirilmişti. Adli Tıp´ta otopsisi tamamlanan Diyarbakır doğumlu Roshad Seçkin ve Mersin doğumlu Musa Aslan´ın cenazeleri bugün teslim edildi.
Muğla Adli Tıp Kurumu´nda cenazeleri teslim almak için ailelerin yanı sıra, HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ve Mardin Milletvekili Erol Dora da geldi. Cenazeler Batmanlılar Derneği´ne ait cenaze aracı ile taşındı. Cenazelerin nerede toprağa verileceği ile ilgili bilgi verilmedi.
Köyceğiz Çayiçi Mahallesi´nde düzenek hazırlarken kendini patlatan terörist ile ilgili ulaşan bilgiye göre ise teröristin İranlı olduğu öğrenildi.

 

Terör işbirlikçileri adliyeye sevk edildi
- Muğla´nın Seydikemer ilçesinde yakalanan PKK´lı 4 teröriste yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 3 kişi emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildiler

Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyon sonrasında Muğla´nın Seydikemer ilçesinde yakalan 7 şahıstan 3´ü (milis işbirlikçi /teröristleri bölgeden çıkarmaya kaçırmaya çalışan) adli makamlara sevk edildi.
Muğla´nın Seydikemer ilçesinde uzun süredir teknik takibe alınan terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenlenmiş ve operasyonda 4 PKK´lı terörist kıskıvrak yakalanmıştı. Yakalanan teröristlere yardım ve yataklık yaptıkları tespit edilen İ.B., A.Y. ve M.Y. isimli kişiler de gözaltına alınmıştı.
TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki sorgulamaları tamamlanarak adli makamlara sevk edildiler. 3 kişinin PKK´lı teröristi bölgeden kaçırmaya yönelik yardım ettikleri ve işbirliği yaptıkları öğrenildi.


Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü
Bodrum Genelinde 8 Mayıs’ta Temizlik Hareketi Başlatılıyor
Bodrum’un yolları yenilendi
İsmet Taşdemir: “Şu anda play-off garanti gibi gözüküyor ama değil”
Bodrum’da kedi ve köpek katliamı
Gerçeği aratmayacak tatbikat
Deniz turizmi masaya yatırıldı
Eleman temininde en fazla güçlük çekilen 5 meslek
SEVİNÇ SU KARLIOVA ÇOCUKLARA ROL MODEL
Bodrum’da Rally heyecanı başladı
Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nden Başkan Aras’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
Bodrum Basketbol, Süper Lig'de
Başkan Aras Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı
Vali Akbıyık’tan 23 Nisan mesajı
59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak