Tarih: 05.11.2018 10:00

Ömer Özmen: Aday Adaylığı Sürecimiz Başladı...

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2019, Pazar günü yapılacak yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdüren Genel Merkezimiz, seçim çalışmaların startını parti sözcümüz Ömer Çelik´in yaptığı açıklamayla resmen verdi diyen Ömer Özmen, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

?5-12 Kasım tarihleri arası Bodrum Belediye Başkan aday adaylarının başvurularını, 5 Kasım -3 Aralık tarihleri arasında Bodrum Belediye Meclis üyesi aday adaylarının başvurularını, Bodrum İlçe Binamızda kabul edeceğiz.

2014 Yerel seçimlerinden buyana yaklaşık 5 yıl geçti. Bodrum´un sorunları orta yerde çözümsüz bir şekilde duruyor. 5 Ay sonra Bodrum´un bir 5 yıl daha kaderini belirleyecek seçim sandığı ortaya konacak. Bodrum sorunlara; kimin, nasıl çözüm üreteceğinin cevabını verdiği oylarla belirleyecek. Bodrum halkı bugüne kadar ötelenen, ertelenen sorunların çözümünü, AK Parti´nin belirleyeceği başkan ve meclis üyelerinde bulacağından emin olsun. Göreceğimiz tercih edilme teveccühü sonrasında; yerel sorunlarımızı, öz kaynaklarımızın yanına Ankara´nın da desteğini alarak en kısa zamanda çözeceğiz.

Yerel seçimde AK Parti´yi temsil edecek olan adaylarımızın belirlenme sürecinde, Bodrum´a ve Muğla´ya dair söyleyecek sözü, çözümü, birikimi olan, liyakat sahibi herkese kapımız açık.

5 Kasım´da başlatacağımız seçim süreci ülkemize hayırlı olsun??

AK Parti Genel Merkezinin yaptığı açıklamada; aday adaylarının başvuru noktaları ve başvuru aidatları da aşağıdaki belirlendi.

AK Parti aday adaylık başvurularında;

Aday adayları başvurularında alınacak aidat bedelleri;

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —