Mandarin Oriental'a Kylie Minogue geliyor

Mandarin Oriental Bodrum 10. Yılı Dünyaca Ünlü Sanatçı Kylie Minogue ile kutlayacak

Tarih: 02.07.2024 00:23 3268
Mandarin Oriental

Cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimleri ile birlikte dünya jet sosyetesinden önemli misafirlerin katılacağı Mandarin Oriental, Bodrum’ın 10. Yıl özel davetinde sahne alacak Kylie Minogue’un canlı performansı ve dans şovu merakla bekleniyor.

Bodrum’a lüksü getiren Mandarin Oriental, Bodrum, Cennet Koyu’nun eşsiz manzarasında doğayla uyum içinde konumlanmış ve seçkin bir tatil anlayışının sembolü olarak 10. yılını muhteşem bir programla kutlamaya hazırlanıyor. 5 Temmuz’daki gala gecesi Kylie Miongue sahnesiyle taçlanırken, 6 Temmuz’da White Beach Party ile misafirler hem görsel hem de işitsel şovlarla unutulmaz anlar yaşayacak.

Benzersiz Başarılarla dolu 10 yıl
2014 yılında Astaş Holding tarafından hayata geçirilen Mandarin Oriental, Bodrum, yemyeşil bahçeli ve geniş teraslı büyüleyici odaları, barbekü köşeleri, sonsuzluk havuzları ve asırlık zeytin ağaçlarıyla doğadan aldığı güzelliği cömertçe sergiliyor. Zeytin ve çam ağaçları arasındaki göz alıcı süitler, ev rahatlığını sunan özenle tasarlanmış rezidans daireler ve lüksü konforla bir araya getiren sofistike villalarıyla ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunuyor. 
Bodrum ve Türkiye turizmine sağladığı katkılar ve yarattığı ivme ile pek çok yatırıma da ilham ve örnek olan Mandarin Oriental, Bodrum’un sunduğu efsanevi hizmet kalitesi ve yenilikler dünya seyahat sektöründe örnek proje olarak gösteriliyor.

Bu lüks ve unutulmaz tatil deneyimi, dünyanın en önemli değerlendirme kuruluşları tarafından 200’ü aşkın ödül ile takdir edilirken doğaya saygılı ve sürdürülebilirlik prensipleri ile pek çok başarıya sahip.

Mandarin Oriental, Bodrum, Forbes Travel Guide tarafından üst üste birçok defa ödül alan Bodrum’un tek oteli. Conde Nast Traveler Reader Choice tarafından Türkiye’nin en iyi ve Avrupa’nın ilk 5 oteli arasında gösterilen otel pek çok global platformun en iyi lüks oteller sıralamasında başı çekiyor.

Sunduğu ayrıcalıklı hizmet kalitesi, özel tatil deneyimi ve otelciliğe kattığı vizyonu ödül ve başarılarıyla ortaya koyan Mandarin Oriental, Bodrum 10 yıldır Akdeniz’in en iyi resortu unvanını elinde tutuyor. Bu mükemmel resort geride bıraktığı 10 yılı gururla kutlarken, gelecek 10 yıllarca daha da mükemmel kılmak için çalışmalarına büyük bir şevkle devam edecek.

Mandarin Oriental, Bodrum otelin sahipleri Astaş Holding ve Pasha Holding tarafından Gala Gecesi’ne dünyanın her yerinden davet edilen elit isimlerin, özel jetleriyle geleceği ve Kylie Minogue konseri ve sahne şovlarının sergileneceği gecede misafirler, unutulmaz anlar yaşayacak.

Mandarin Oriental, Bodrum hakkında
Mandarin Oriental, Bodrum; Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde yer alan Cennet Koyu’nda, Ege Denizi’ni panoramik olarak gören denize sıfır 60 hektar arazi üzerinde konumlanmaktadır. Resort, asırlık zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili yemyeşil bir yamaç üzerine farklı seviyelerde inşa edilmiş yapılarıyla bölgedeki en geniş ve ferah konaklama alanına sahip olup tamamı teras veya balkona, büyük bir kısmı ise özel bahçe ve sonsuzluk havuzuna sahip süit, villa ve oda, tam donanımlı ve özel mutfaklı apartman dairesi olmak üzere toplam 122 adet konaklama ünitesinden oluşmaktadır. Yenilikçi ve gastronomik mutfağın sergilendiği restoran ve barlara ek olarak, 2.700 m2 üzerine kurulmuş dünyanın en güzel Spa merkezi, grubun ödüllü spa konseptini Mandarin Oriental’a özgü holistik imza bakımları ve sağlıklı yaşam merkeziyle birlikte sunmaktadır. Ayrıca farklı organizasyonlar için uyarlanmış etkinlik alanları, Chanel, Hermes, Cartier, Van Cleef & Arpels, Louis Vuitton, Brunello Cucinelli gibi dünyanın en lüks markalarının bir araya geldiği butikleri, özel kum plajları ve geniş bir alana yayılmış dinlence imkanlarıyla Resort, stili ve kişiselleştirilmiş lüksü bir araya getirerek kusursuz bir keyif noktası haline gelmiştir.


Mandarin Oriental Hotel Group Hakkında
Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak 60 yıl önce dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 25 ülke ve bölgede, her biri grubun Doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 38 oteli, 11 rezidansı ve 23 Exclusive Homes işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.
Mandarin Oriental ile ilgili görselleri http://www.mandarinoriental.com internet sitesinin Medya bölümündeki Fotoğraf Galerisi sekmesinden indirebilirsiniz. Daha detaylı bilgiyi Sosyal Medya kanallarımızda bulabilirsiniz.