İsmet Taşdemir: “70. dakikadan sonraki oyun bize yakışmadı”

Trendyol Süper Lig: Bodrum FK: 0 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Bodrum FK, sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Mücadelede ilk yarı golsüz tamamlandı.

Tarih: 22.10.2024 02:11 29039
İsmet Taşdemir: “70. dakikadan  sonraki oyun bize yakışmadı”

Trendyol Süper Lig: Bodrum FK: 0 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk yarı)
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Bodrum FK, sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Mücadelede ilk yarı golsüz tamamlandı.
Maçtan dakikalar (İlk yarı)
3. dakikada Bodrum FK’da Dimitrov, ceza sahası sol çaprazdan topu içeriye yerden gönderirken, Puscas’ın şutu savunmadan geri döndü.
5. dakikada Brazao, ceza sahası sağ çaprazdan kaleye yaptığı şutunda top dışarı çıktı.
11. dakikada Celustka, sol kanattan yapılan ortaya arka direkte vurdu. Kaleci Grbic topu son anda kornere çeldi.
14. dakikada sol kanattan köşe vuruşu kullanırken Celustka’dan seken topa Ali dokundu. Savunmanın müdahalesi sonrasında kaleci Grbic topu çizgide kontrol etti.
21. dakikada etkili gelen Rizespor atağında Olawoyin, ceza sahası sağ çaprazda sıfıra inerek topu içeriye yerden gönderdi. Versanovic’in penaltı noktasının sağından şutunda kaleci gole izin vermedi.
Hakemler: Oğuzhan Çakır, Hakan Yemişken, Emrah Ünal
Bodrum FK: Diogo Sousa, Üzeyir Ergün, Arlind Ajeti, Ali Aytemur, Ondrej Celustka, Ahmet Aslan, Alfredo Ribeiro, Musah Mohammed, Pedro Brazao, Zdravko Dimitrov, George Puscas
Yedekler: Gökhan Akkan, Gabriel Obekpa, Taylan Antalyalı, Samet Yalçın, Enes Öğrüce, Yusuf Sertkaya, Ege Bilsel, Kenan Özer, Haqı Osman, Celal Dumanlı
Teknik Direktör: İsmet Taşdemir
Çaykur Rizespor: Ivo Grbıc, Muhammet Taha Şahin, Attila Mocsi, Khusniddin Alikulov, Halil İbrahim Pehlivan, Loannis Papanikolaou, Amir Hadziahmetovic, İbrahım Olawoyin, Dal Varesanovic, Emrecan Bulut, Vaclav Jurecka,
Yedekler: Tarık Çetin, Alı Sowe, Seyfettin Anıl Yaşar, Muhamed Buljubasıc, Rachıd Ghezzal, Eray Korkmaz, Babajıde Davıd Akıntola, Ayberk Karapo, Mithat Pala Altın Zeqırı
Teknik Direktör: İlhan Palut
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup oldu.

Maçtan dakikalar (İkinci)
48. dakikada Bodrum FK’da Puscas, ceza yayı önünden kaleye çektiği şut isabetli olmadı.
54. dakika Rizespor’dan Zeqiri, sol çaprazda ceza sahasının önünden çektiği şut yandan dışarıya çıktı.
75. dakikada Bodrum FK’da Üzeyir, sağ çaprazda ceza sahasının önünden şut çekti, top az farkla dışarıya gitti.
83. dakikada Rize spor atağında Ghezzal, ceza sahası sol çaprazda topu içeriye çevirdi. Boşta kalan Sowe’un kafa vuruşuyla topu ağlarla buluştu: 0-1
Hakemler: Oğuzhan Çakır, Hakan Yemişken, Emrah Ünal
Bodrum FK: Dıogo Sousa, Üzeyir Ergün, Arlind Ajeti, Ali Aytemur, Ondrej Celustka, Ahmet Aslan (Celal Dumanlı dk. 86), Alfredo Rıbeıro (Taylan Antalyalı dk. 60), Musah Mohammed (Samet Yalçın dk. 86), Pedro Brazao (Kenan Özer dk. 80), Zdravko Dimitrov (Ege Birsel dk. 80), George Puscas
Yedekler: Gökhan Akkan, Gabrıel Obekpa, Enes Öğrüce, Yusuf Sertkaya, Haqı Osman
Teknik Direktör: İsmet Taşdemir
Çaykur Rizespor: Ivo Grbic, Muhammet Taha Şahin, Attila Mocsi, Khusniddin Alikulov (Anıl Yaşar dk. 81), Halil İbrahim Pehlivan (Mithat Pala dk. 72), Loannıs Papanikolaou, Amir Hadziahmetovic, İbrahim Olawoyin, Dal Varesanovic (Rachid Ghezzal dk. 72), Emrecan Bulut (Altın Zeqiri dk. 46), Vaclav Jurecka (Ali Sowe dk. 46)
Yedekler: Tarık Çetin, Muhamed Buljubasıc, Eray Korkmaz, Babajide David Akintola, Ayberk Karapo
Teknik Direktör: İlhan Palut
Gol: Ali Sowe (dk. 83) (Çaykur Rizespor)
Sarı kartlar: Ibrahim Olawoyin, Amir Hadziahmetovic (Çaykur Rizespor), Arlind Ajeti, Celal Dumanlı (Bodrum FK)


İsmet Taşdemir: “70. dakikadan sonraki oyun bize yakışmadı”
Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Her maçın önemi var, bu da bizim için önemli bir karşılaşmaydı. 70. dakikadan sonraki oyunumuzu geliştirmemiz lazım. O oyun bize yakışmadı” dedi.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Bodrum FK, konuk ettiği Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Özellikle 70 dakikada çok doğru oyun oynadıklarını düşünüyorum. İyi oynadık, ancak sonunu getiremedik. Final paslarında başarılı olamadık, son vuruşlarda etkili olamadık. Ama yaklaşık 70 dakika takımımızın arkadaşları çok önemli bir oyun sergiledi. İyi oynadıklarını düşünüyorum, fakat maalesef sonunu getiremedik. 70. dakikadan sonraki oyunumuzu geliştirmemiz lazım. O oyun bize yakışmadı, bizim takımımıza yakışmadı. Bir türlü de oyunu değiştiremedik. Ama oyundaki değişikliklerle de istediğimiz farkı yakalayamadık. Maalesef mağlup olduk. İyi gidiyorduk, ancak bu mağlubiyetle sona geldik. Ama bu sadece bir maratonun ilk yarısı. İlk yarının bitiminde 10 maç var. Her maç zor. Dolayısıyla bu maçı bir an önce unutup eksiklerimizi görüp, bunları düzeltip, artılarımızı çoğaltarak yolumuza devam etmeye çalışacağız. Bildiğiniz gibi bu bizim için kritik bir maçtı, farklı bir pozisyona gelebileceğimiz bir maçtı. Maalesef başaramadık. Diğer maçlarda bu şansımızı kullanıp inşallah burada yakalayamadığımızı o maçlarda yakalarız” ifadelerini kullandı.


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Bodrum FK karşılaşmasında çok değerli bir 3 puan aldıklarını söyledi.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Bodrum FK’yı 1-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, ikinci yarıda oyunu daha fazla domine ettiklerini ve oyuna giren oyuncularının katkısıyla galibiyete ulaştıklarını belirtti. Palut, “Oyun içi iştah ve arzuyla birleştirdiklerinden bugüne kadar aslında birlikte güzel bir etki bıraktılar, güzel sonuçlar aldılar. Bunun bilinciyle geldik. Oyuna baktığımız zaman aslında beklediğimize yakın bir oyun oldu. Topun daha çok bizde olacağı, Bodrumspor’un yine savunmalarını agresif bir şekilde yapacağı, kontra ataklarla etkili olabilecekleri, direkt toplar ve duran toplarla da fırsat yakalamaya çalışan bir takım olduklarını biliyorduk. Top bizde kaldı, evet, ama özellikle ilk yarı boyunca rakip kaleyi tehdit etmekten uzaktık, 1-2 girişim dışında. Burada Bodrumspor’un duran toptan yakaladığı net bir pozisyon vardı. O, bizim adımıza açık bir kırılma anıydı. Çok yakından çünkü refleksle kalecimiz kurtardı. İkinci yarı boyunca oyunu daha fazla domine ettik. Oyuna giren oyuncularımız katkı yaptılar ve güzel bir dakikada golü bulduk. Çok değerli bir 3 puan aldık” ifadelerini kullandı.
Bodrum ekibine kalan maçlarına başarılar dileyen Palut, “Çok kötü bir başlangıç yaptık ve son iki haftada galibiyet aldık ama hala ligin kötü başlayan takımlarından birisiyiz. 5 mağlubiyet, 3 galibiyet; durumumuz iyi değil. Bunu düzeltmek için hem daha iyi oynamaya çalışacağız çünkü gerçekten bu 5 mağlubiyetten sonra oyuncuların hiçbir şey olmamış gibi performans göstermelerini, baskı altında olmamalarını beklemek çok zor. Burada belki yine daha sağlam basacağız. Çok daha iyi mücadele etmemiz, çok daha iyi oynamamız lazım ve hala istemediğimiz yerlerdeyiz. Buradan yukarı çıkmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.