Tarih: 23.05.2018 10:52

Eva Kleın İçin Geri Sayım Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Elektronik müziğin en iyi isimlerine ev sahipliği yapacak olan Eva Klein´da yaz boyunca Damian Lazarus, Be Svendsen ve Goldcap gibi ünlü Dj´ler müzikseverlerle buluşacak. Modern Akdeniz stiliyle yenilenen dekorasyonu ve bitmeyen eğlencesiyle Klein ruhunu yeniden Bodrum´da yaşamak isteyenleri yine unutulmaz bir yaz bekliyor.

 

İyi müzik ve eğlencenin en iyi adresi Klein, gece hayatının trendlerini yazın da belirlemeye devam ediyor. Geçen yıl Bodrum´da açılan ve büyük ilgi gören yazlık evi Eva Klein, yenilenen dinamik stiliyle 9 Haziran Cumartesi günü yeniden kapılarını açıyor. Büyüleyici Bodrum manzarasıyla sıcak yaz gecelerini unutulmaz kılan Eva Klein´da yine elektronik müziğin en iyi isimleri setin başına geçerek, sabahın ilk ışıklarına kadar müthiş performanslara imza atacak. 

 

Bitmeyen enerji 

Yerli ve yabancı birçok ismi dinleyebileceğiniz Eva Klein´da bu yaz Ibiza´da unutulmaz partilere imza atan ve Burningman ile Coachella gibi efsane festivallerde büyük beğeni toplayan İngiliz Dj Damian Lazarus, etnik house setleriyle fark yaratan Danimarkalı Be Svendsen ve setin başındaki çılgınlıklarıyla ünlenen, teckhouse parçalarıyla tanınan Goldcap gibi ünlü isimler de müzikseverlerle buluşacak. 

 

Renkli Akdeniz dokunuşu 

Müziğiyle olduğu kadar yenilenen eklektik dekorasyonuyla da oldukça iddialı olan Eva Klein, bu yıl neon ışıklarla taçlandırılmış dinamik stiliyle konuklarını ağırlayacak. Çağdaş Akdeniz mimarisinin renkli dünyası, tasarımcı Murat Pilevneli´nin imzasıyla Eva Klein sınırlarında hayat bulacak. Yaz boyunca elektronik müziğin nefis tınıları eşliğinde, büyülü bir dünyaya ışınlanmak istiyorsanız Bodrum´un buluşma noktasındaki yerinizi alın. 

 

Not: Eva Klein, Pazar ve Pazartesi hariç her gün 23:00 - 05:00 saatleri arası açık olacak. Hafta içi ücretsiz, Cuma ve Cumartesi günleri ise ücretli (50 TL) olacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —