Tarih: 02.02.2018 11:09

Dünyaca Ünlü Sahil Ve Plajlar Sokak Hayvanlarına Kaldı

Facebook Twitter Linked-in

Sezon içinde turist yoğunluğunun yaşandığı sahil bölgeleri ve caddeler yılın bu zamanlarında sokak hayvanlarının yaşam alanları haline geldi. Çok sayıda kedi ve köpek gün içinde kış güneşinin tadını çıkarırken ilginç görüntüler oluşturuyor. Sevecen tavırlarıyla bölgeyi sahiplenen kedi ve köpekler kapalı olan mekanların tezgah ve sandalyelerinde ve deniz kıyısında vakitlerini geçiriyorlar. Özellikle yazlıkçıların sahiplendiği ancak tatil dönüşü arkalarında başıboş bıraktıkları kedi ve köpekler şimdilerde esnaf ve vatandaşların verdikleri mamalarla karınlarını doyuruyor.
Gümüşlük´te işletme çalışanı olan Çağlar Aydın isimli vatandaş Kış aylarında sahillerin sokak hayvanlarına kaldığını belirterek, ?Gümüşlük´ün kedisi köpeği bitmiyor, ayrıca burada kedi köpek hayvan düşkünü çok aşırı derecede ve bizde elimizden geldiği kadar destek çıkıyoruz, yardımcı oluyoruz. Yani karınlarını her türlü bir şekilde doyuruyoruz. Kışın ne yapıyoruz, restoranda kalan yemekler ve artıkları akşam sokak hayvanlarına veriyoruz? dedi.
Bodrum´da turistlerin en çok tercih ettikleri bölgelerden biri olan Gümüşlük´te görüntülenen sokak hayvanları yarı yıl tatili için gelen yerli turistlerin de ilgisini çekiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —