Tarih: 29.08.2018 12:43

Büyükşehir Mezbahaları Bayramda Tam Kapasite Çalıştı

Facebook Twitter Linked-in

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı boyunca vatandaşların kurban kesimlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından İşletme Onay Belgeli ve Güvenilir ve Hijyenik Gıda Üretildiği anlamına gelen ISO:22000 kalite belgeli Marmaris, Menteşe, Milas, Fethiye mezbahaları ile günlük düzenleme ve temizliği yapılan Dalaman, Kavaklıdere, Yatağan, Bodrum mezbahaları ve Datça´da kurban kesim ünitesinde Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 306 Büyükbaş, 1038 Küçükbaş hayvan olmak üzere toplam 1344 kurban kesimi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi´ne ait mezbahalarda veteriner hekim kontrolünde, hijyenik ortam ve gıda sağlığına uygun şartlarda kesilen kurbanlar için portör muayeneleri yapılmış ve sertifikası olan kesiciler görev aldı.

Büyükşehir Belediyesi´ne ait mezbahalarda hijyenik ve sağlıklı koşullarda kurbanlarını kestirdiklerini ifade eden vatandaşlar, gerekli koşulları sağladığı için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün´e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —