Whatsapp Ihbar

Bodrum Ticaret Odası´ndan İhracat Eğitimi

Bodrum Ticaret Odası ?Bodrum´dan İhracata Adım Adım? projesini tamamladı. 25 işletme eğitim projesinden faydalanırken, Bodrum´dan ihraç edilen ürünlerin de bu eğitimlerle artması ve çeşitlenmesi hedefleniyor.

12.04.2018 10:53:35 227 0
Bodrum Ticaret Odası´ndan İhracat Eğitimi

Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Güney Ege Kalkınma Ajansı´nın (GEKA) 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamındaki fonu ile ihracat eğitimleri ve danışmanlık faaliyetlerini kapsayan ?Bodrum´dan İhracata Adım Adım? projesini tamamladı. 25 işletme eğitim projesinden faydalanırken, Bodrum´dan ihraç edilen ürünlerin de bu eğitimlerle artması ve çeşitlenmesi hedefleniyor.

2 Şubat 2018 tarihinde GEKA ile imzalanan sözleşme sonrasında 24 Mart 2018 tarihinde başlayan eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile BODTO üyesi işletmelerin ihracat yapabilmesi için gereken bilgi desteği sağlandı. 25 işletmenin katılımı ile gerçekleşen eğitim programıyla ABİGEM Denizli eğitmenlerinden Hakan Akın tarafından ?Dış Ticarette Müşteri Bulma-Pazar Arama ve Geliştirme, Dış Ticarette Satış, Lojistik ve Tedarik, Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri, Örnek Uygulamalar? başlıklarında 42 saatlik program ve 30 saatlik danışmanlık programı tamamlandı.

GEKA Destekli 7. Proje

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, GEKA destekli 7. Projelerini tamamladıklarını vurgulayarak şunları kaydetti: ?Eğitim sonrasında katılımcı üyelerimizin projenin verimli geçtiğini belirtmesi bizleri çok mutlu etti. Odamız Bodrum´da ihracatı geliştirmek adına çalışmalara önümüzdeki dönemde de devam edecektir. Güney Ege Kalkınma Ajansımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.?.

 


Başkan Aras Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı
Vali Akbıyık’tan 23 Nisan mesajı
59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Muğla EAH’ta 23 Nisan kutlaması
Bodrum'da işçiler toprak altına kaldı
Belediye ekiplerinin yağış mesaisi
Güzel İzmir isimli caretta soluğu Mısır’da aldı
VR gözlük ve render çalışmalarına katılımcıların büyük ilgi
Vali Akbıyık’tan ‘Turizm Haftası’ mesajı
Hapimag Sea Garden yerel istihdama destek için ‘Kariyer Günü’ düzenledi
Günhan, son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Aras Koordinesinde ekipler teleferik kazasında görev aldı
Türkiye’nin konuştuğu kavgada yeni görüntüler ortaya çıktı
Bodrum’da ralli heyecanı yaklaşıyor
Başkan Acar Ünlü'den, Başkan Ahmet Aras'a tebrik