Whatsapp Ihbar

Bodrum bu yaz susuzluk çekmeyecek

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, Mumcular´da gerçekleştirdiği seçim çalışmalarının ardından Mumcular Barajı´na giderek incelemelerde bulundu.

27.03.2019 09:47:12 1348 0
Bodrum bu yaz susuzluk çekmeyecek

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, Mumcular´da gerçekleştirdiği seçim çalışmalarının ardından Mumcular Barajı´na giderek incelemelerde bulundu. Barajda su seviyesinin yükseldiğini söyleyen Kaynar; ?yapacağımız çalışmalarla Bodrum bu yaz susuzluk çekmeyecek? dedi.

 

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar Mumcular Barajı´nda incelemelerde bulundu. Bodrum´un bu yıl ortalamanın çok üstünde yağış aldığına dikkat çeken Kaynar; ?Aşırı yağışlar Mumcular Barajı´nı doldurdu. Normal şartlarda bu yaz susuzluk çekmememiz lazım. Ancak sadece barajın dolu olması susuzluk problemini ortadan kaldırmıyor. DSİ´nin döşediği borular sürekli patlıyor. Bodrum´un altyapısında çok kaçak var. Çok ciddi bir planlama yapmamız gerekiyor. Biz şimdiden DSİ ve MUSKİ yetkilileriyle görüşmeler halindeyiz. Yaz için belli bir planlama yaptık. Bodrum Belediye başkanı seçilirsem bu çalışmaları hızlandıracağım. Özellikle yaz aylarında planlı su kesintilerinin önünü keseceğiz. Bodrum bu yıl susuzluk yaşamayacak? dedi.   


Bodrum’da kedi ve köpek katliamı
Gerçeği aratmayacak tatbikat
Deniz turizmi masaya yatırıldı
Eleman temininde en fazla güçlük çekilen 5 meslek
SEVİNÇ SU KARLIOVA ÇOCUKLARA ROL MODEL
Bodrum’da Rally heyecanı başladı
Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nden Başkan Aras’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
Bodrum Basketbol, Süper Lig'de
Başkan Aras Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı
Vali Akbıyık’tan 23 Nisan mesajı
59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Muğla EAH’ta 23 Nisan kutlaması
Bodrum'da işçiler toprak altına kaldı
Belediye ekiplerinin yağış mesaisi
Güzel İzmir isimli caretta soluğu Mısır’da aldı