Tarih: 31.01.2019 11:13

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Şubat Programı

Facebook Twitter Linked-in

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2019 Şubat ayında tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

 

2019 Kış Sezonunda Çocuk Oyunu Çizmeli Kedi ve büyük oyunu  ?Seferi Ramazan Bey´in Nafile Dünyası? ile Bodrumlu sanatseverleri hak ettikleri bir tiyatroya kavuşturan Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu´nun şubat programı belli oldu.

 

2018 yılında kurulan ve Genel Sanat Yönetmenliğini Hüseyin Akşen´in yaptığı Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu´nun ilk çocuk oyunu Çizmeli Kedi  Duygu Cindoruk tarafından uyarlandı. Gülbin Yeşil´in yönettiği ?Çizmeli Kedi?de; Oğulcan Çelik, Yerkan Kahraman, Cansın Yunt,  Ziba Türk, Fatih Serdar Yılmaz ve  Sertaç Aydın oynuyor. Çizmeli Kedi, 2018 Kasım ayından bu yana her hafta perdelerini açıyor.

 

Bodrum´da her oyunda kapalı gişe oynayan, Türk Tiyatrosu´nun duayeni Oktay Arayıcı´nın ölümsüz eseri Seferi Ramazan Bey´in Nafile Dünyası ise büyük beğeni ile izlenmeye devam ediyor. Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen´in yönetmenliğini yaptığı oyunda, ünlü oyuncular Tarık Pabuççuoğlu, Erdal Cindoruk, Mihriban Er ve Tiyatronun Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen´in yanı sıra Gülbin Yeşil, Oğulcan Çelik, Ziba Türk, Yerkan Kahraman, Cansın Yunt ve Sertaç Aydın yer alıyor.

 

BODRUM BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU ŞUBAT AYI PROGRAMI

 

YER: HERODOT KÜLTÜR MERKEZİ

ÇİZMELİ KEDİ: 9, 16,23 ŞUBAT CUMARTESİ - SAAT 14.00

SEFERİ RAMAZAN BEY´İN NAFİLE DÜNYASI: 22 ŞUBAT CUMA SAAT: 20.00

 

BİLET SATIŞ NOKTALARI: HAFTA İÇİ HER GÜN HERODOT KÜLTÜR MERKEZİ ve BİLETİX

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —