Whatsapp Ihbar

145 GÜNDÜR BAŞINDA BEKLİYOR

Türk sinemasının ünlü kadın yıldızlarından Fatma Girik, 145 gündür Muğla`nın Bodrum İlçesi`ndeki bir özel hastanede yoğun bakımda tedavi gören hayat arkadaşı 95 yaşındaki ünlü yönetmen Memduh Ün`ü yalnız bırakmadı. Girik her sabah hastaneye gidip, çaresiz

8.04.2015 09:17:09 357 0
145 GÜNDÜR BAŞINDA BEKLİYOR

Türk sinemasının ünlü kadın yıldızlarından Fatma Girik, 145 gündür Muğla`nın Bodrum İlçesi`ndeki bir özel hastanede yoğun bakımda tedavi gören hayat arkadaşı 95 yaşındaki ünlü yönetmen Memduh Ün`ü yalnız bırakmadı. Girik her sabah hastaneye gidip, çaresiz bir şekilde kafeteryada Ün`den gelecek iyi bir haber bekliyor.

 

EVİNDE RAHATSIZLANMIŞTI

 

Ünlü yönetmen Memduh Ün, geçen 11 Kasım`da hayat arkadaşı Fatma Girik ile yaşadığı Torba Mahallesi`ndeki evinde rahatsızlandı. Bodrum`da özel hastaneye kaldırılan Ün`e akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon ve yaşa bağlı organ yetmezliği teşhisi konuldu. Ün, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

 

fatma-girik-caresizce-hayat-arkadasinin-7165360_8957_mİYİ BİR HABER BEKLİYOR

 

Ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik, 145 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren hayat arkadaşını yalnız bırakmıyor. Hergün saat 08.30`da hastaneye giden Girik doktorlardan bilgi alıp, tüm gününü kafeteryada bir köşede oturup, gelecek iyi bir haberi bekliyor. Her gün aynı sandalyede oturup, saat 19.00`a kadar bekleyen Girik, akşamları ise çaresiz eve dönüyor.

 

"ZİYARETİNİ BİR GÜN BİLE AKSATMADI"

 

"Fatma Hanım asla ümidini kaybetmedi" diyen yakınları, "Memduh Bey`in iyileşeceğini ve birlikte bir gün evlerine dönecekleri günü bekliyor. Bugüne kadar hastanedeki ziyareti bir gün bile aksatmadı. `Evde bekle` tekliflerimizi ise asla kabul etmedi" diye konuştu.


Bodrum’da kedi ve köpek katliamı
Gerçeği aratmayacak tatbikat
Deniz turizmi masaya yatırıldı
Eleman temininde en fazla güçlük çekilen 5 meslek
SEVİNÇ SU KARLIOVA ÇOCUKLARA ROL MODEL
Bodrum’da Rally heyecanı başladı
Muğla Büyükşehir Gazeteciler Derneği’nden Başkan Aras’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti
Bodrum Basketbol, Süper Lig'de
Başkan Aras Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı
Vali Akbıyık’tan 23 Nisan mesajı
59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Muğla EAH’ta 23 Nisan kutlaması
Bodrum'da işçiler toprak altına kaldı
Belediye ekiplerinin yağış mesaisi
Güzel İzmir isimli caretta soluğu Mısır’da aldı