Yeni Deneyim Mağazası Bodrum'da Açıldı

Profilo'nun müşterilerine yepyeni bir alışveriş tecrübesi sunduğu deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde Konacık Mahallesi'nde açıldı.

Tarih: 18.10.2019 09:55 916
Yeni Deneyim Mağazası Bodrum

Profilo ve Çağdaş Holding iş birliği ile açılan mağazada, beyaz eşyadan klimaya küçük ev aletlerinden televizyona tüm ürünlerin sergilenebileceği 250 m2'lik alanıyla Türkiye'nin ilk ve en büyük deneyim alanlı Profilo mağazası olacak.

Hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, bayi ağını şimdi de yeni deneyim mağazası konseptiyle genişletiyor. Son olarak Profilo ve Çağdaş Holding iş birliği ile Profilo'nun bayi ailesine katılan ilk deneyim mağazası, Bodrumlu müşterilerine farklı bir alışveriş tecrübesi yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Profilo Ev Aletleri Satış Başkan Yardımcısı Semir Kuseyri'nin katılımıyla, Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen törenle 11 Ekim'de açılacak mağazada, canlı mutfak, klima deneyim alanı, tüm ürünlerin sergileneceği alanların yanı sıra, alışveriş esnasında çocukların da keyifli vakit geçirebileceği özel bir bölüm bulunuyor. Profilo ve Çağdaş Holding iş birliği ile açılan mağazada tüm ürünlerin sergilenebileceği 250 m2'lik kullanılabilir alanıyla Profilo'nun Türkiye'nin ilk ve en büyük deneyim alanlı mağazası olacak. Çok geniş bir televizyon ve elektronik gamına sahip olan mağaza aynı zamanda müşterilerin gezerken ürünleri deneyimleyebileceği, mağaza içerisinde geçirilen zamanı daha eğlenceli ve verimli kılan özellikleriyle öne çıkıyor.

 

Profilo Ev Aletleri Satış Başkan Yardımcısı Semir Kuseyri, yaptığı açıklamada "Günümüzün müşterisi oldukça bilinçli; artık mağazalarda sadece ürünlere bakmak değil, ürünleri deneyimlemek, ürünler hakkında birinci ağızdan bilgi sahibi olmak istiyor. Türkiye'nin ilk ve en büyük deneyim alanlı Bodrum deneyim mağazamız da bu beklentileri karşılamak üzere özel olarak tasarlandı. Fark yaratacak bir mağazacılık anlayışını ortaya koymak hedefiyle büyük bir yeniliğe imza atıyoruz" dedi.

 

Çok sayıda davetlinin eşlik ettiği açılışa ev sahipliği yapan Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, günümüzde tüketicilerin deneyimlemeye yönelik beklentileri üzerine tüm sektörlerde 'daha fazla deneyim' trendinin öne çıktığına dikkat çekerek, "Türkiye'nin ilk ve en büyük deneyim alanlı Bodrum deneyim mağazamız da bu beklentiler dikkate alınarak tasarlandı. Gayrimenkul ve turizm sektöründe olduğu gibi perakende ve teknoloji sektöründe de yenilikleri takip etmeye ve büyümeye devam edeceğiz" dedi.

 

Seçkin davetliler ve Profilo müşterilerinin katıldığı mağaza açılışı ayrıca keyifli anlara sahne oldu. Bodrum Ent Restoran'ın şefi Yoldaş Sönmez, Profilo'nun aynı anda 3 farklı yemeği tatları birbirine karışmadan hazırlama imkânı sunan ankastre ürünleri ile gerçekleştirdiği özel bir şovu da katılımcılarla buluşturdu.