Yaşar Yıldız, "Yitik Düşler Sergisi - 2" ile sanatseverlerle buluşacak

Yaşar Yıldız, "Yitik Düşler Sergisi - 2" ile sanatseverlerle buluşacak

Tarih: 01.01.0001 00:00 4031
Yaşar Yıldız,

 Bodrum Belediyesi`nin destekleriyle gerçekleşecek sanatçı Yaşar Yıldız`ın "Yitik Düşler Sergisi-2" adlı sergisi, 8 Ağustos günü saat 19.30`da düzenlenecek kokteyl ile kapılarını sanatseverlere açacak.

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Yitik Düşler Sergisi - 2`ye ev sahipliği yapacak. Üretirken yaşadığı çevreye ve zamana tanıklık etmek düşüncesiyle; Bodrum, Milas ve Mumcular yöresinin yok olmaya yüz tutmuş; çevresel, otantik yapı ve yapı detaylarını seçen  Yaşar Yıldız, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği "Yitik Düşler" sergisinin ikincisini, 08-18 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi`nde gerçekleştirecek.

 

Beton, asfalt, metallerden oluşan yapılaşmanın soğuk yüzünün kentlerimizi kapladığı, yaşamı yoran ağır görüntüler oluşturduğu, doğayla aramıza yüksek ve kalın duvarlar ördüğü günümüzde; ağacın, ahşabın sıcak renk ve desenlerini, dokularındaki yaşanmışlığın öykülerini belgesel bir yorumla tuvale yansıtan sanatçının eserleri, 08 - 18 Ağustos tarihleri arasında hafta içi 10.00 - 20.00, cumartesi günleri ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.