Yalıkavak´a Kapalı Pazar Yeri Sözü

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, Yalıkavak Pazar esnafına ve Yalıkavak halkına mevcut Pazar yerinin üzerinin kapatılacağının sözünü verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 432
Yalıkavak´a Kapalı Pazar Yeri Sözü

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, Yalıkavak Pazar esnafına ve Yalıkavak halkına mevcut Pazar yerinin üzerinin kapatılacağının sözünü verdi.

 

DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar ve DP Bodrum Belediye Meclis üyesi adayları seçim çalışmalarına Yalıkavak´ta devam etti. İlk olarak Yalıkavak Pazarı´nı ziyaret eden Kaynar ve ekibi, burada büyük ilgi gördü. Esnafın karavanasına ortak olan Kaynar, halkın ve esnafın sorunlarını dinledi, tek tek not aldı. Yalıkavak´ın Bodrum´un parlayan yıldızı olduğunu söyleyen Halil İbrahim Kaynar; ?Ancak Yalıkavak´ın da sorunları var. Başta arıtma olmak üzere Bodrum´un geneline yayılan sorunlardan maalesef Yalıkavak´ta nasibini alıyor. Biz bu sorunların hepsini çok iyi biliyoruz ve uygulanabilir, ayağı sağlam yere basan projelerle bu sorunları çözeceğimizin sözünü veriyoruz? dedi.

 

YALIKAVAK PAZARININ ÜSTÜNÜ KAPAMA SÖZÜ

Pazarın mevcut halinin Yalıkavak´a kesinlikle yakışmadığını söyleyen Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar; ?Hem esnafımız, hem de Yalıkavaklı hemşehrilerimiz Pazar yerinin bu halinden çok şikayetçi. Böyle ilkel brandalar, dünya kenti Bodrum´a yakışmıyor. Halkımız bizi göreve getirdiği takdirde Yalıkavak Pazar yerini, Bodrum´a yakışır şekilde planlayacağız. Mutlaka üstünü kapatacağız. Vatandaşlarımız kışın ıslanmadan, yazın sıcaktan pişmeden rahat rahat alışveriş yapacak. Esnafımız da çok rahat edecek? dedi.

 

CHP SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET

Pazar yeri ziyaretinden sonra Yalıkavak esnafını ziyaret eden Halil İbrahim Kaynar ve belediye meclis üyesi adayları, CHP seçim bürosuna da uğradı. CHP´lilerle oldukça samimi bir ortamda sohbet eden Kaynar, seçimin bir yarış olduğunu ama dostlukların baki olduğunu belirterek; ?Seçimler bir demokrasi şölenidir. Diğer parti adayları bizim dostlarımız, arkadaşlarımız. Biz bu güzel ilçede hep beraber yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Ne olursa olsun dostluklarımız kalıcı olacaktır? dedi.

 

BELEDİYE PERSONELİNE GARANTİ

Yalıkavak´ta bulunan Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve zabıta ofisini de ziyaret eden DP Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, belediye personeliyle sohbet etti. Kaynar personele zamanında maaş ödeme garantisi ve yerinde kalma sözü vererek; ?Bodrum´umuzun sorunları çok. Bu sorunların üstesinden gelmek için sizin deneyimleriniz ve emekleriniz çok önemli. El birliğiyle, çok çalışarak Bodrum´a hakettiği hizmeti vereceğiz. Size buradan düzenli maaş ödemesi ve yerinizde kalma sözü veriyorum. Benim felsefemde ben aç gezerim ama personelim maaşını zamanında alır. En küçük bir endişeniz bile olmasın? dedi.