Yabancı uyruklu 3 hayat kadını yakalandı

Tatil için geldiler, paraları bitince fuhşa başladılar

Tarih: 01.01.0001 00:00 333
Yabancı uyruklu 3 hayat kadını yakalandı

Bodrum´da yapılan fuhuş baskınında yabancı uyruklu 3 hayat kadını yakalandı. Kadınlar ifadelerinde tatil için Bodrum´a geldiklerini paraları bitince fuhuş yaparak tatillerine devam ettiklerini söyledi.
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbarı çalışma sonucunda gece saatlerinde hayat kadını ile Gümbet Mahallesi´ndeki bir otelde görüşmek için anlaşan bir şahsı takip etti. Şahsın apart otele gelmesinin ardından, 3 hayat kadını da otele gelerek 3 farklı odaya girdi. O esnada apart otele yakın bir bölgede bekleyen polis ekipleri otele baskın düzenledi. Operasyonda Türkmenistan uyruklu 28 yaşındaki S.S., Kırgızistan uyruklu 19 yaşındaki A.M. ve Kazakistan uyruklu 22 yaşındaki O.A. yakalandı. 3 hayat kadını emniyetteki işlemlerinin ardından önce İstanbul´a, ardından da ülkelerine yollanacağı öğrenildi. Hayat kadını ile anlaşan şahıs ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Hayat kadınları polise verdiği ifadelerde tatil için Bodrum´a geldiklerini paraları bitince fuhuş yaptıklarını söyledi. Öte yandan fuhuş baskının yapıldığı otelin ise 30 günlüğüne kapatılacağı bildirildi.