VALİ ÇİÇEK: VATANDAŞ ODAKLI HİZMETİN YANINDAYIZ”

Muğla Valisi Amir Çiçek, 13 ilçe muhtarları ile yaptığı toplantıların sonuncusu Menteşe Mahalle muhtarları ile tamamladı. Vali Çiçek toplantıda yaptığı konuşmada insanların turizmin başladığı hareketli zamanlarda değil, tamamen kışın da, yazın da Muğla’d

Tarih: 01.01.0001 00:00 230
VALİ ÇİÇEK:  VATANDAŞ ODAKLI HİZMETİN YANINDAYIZ”

 Muğla Valisi Amir Çiçek, 13 ilçe muhtarları ile yaptığı toplantıların sonuncusu Menteşe Mahalle muhtarları ile tamamladı. Vali Çiçek toplantıda yaptığı konuşmada insanların turizmin başladığı hareketli zamanlarda değil, tamamen kışın da, yazın da Muğla’da yaşamaktan mutlu olmalarının sağlanması gerektiğini söyledi.

Valilik Vali Özer Türk salonunda yapılan toplantıya Muğla Valisi Amir Çiçek’in yanı sıra, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar Katıldı. Toplantıda Konuşan Vali Amir Çiçek, Bizim felsefemiz şu olacak, sadece ben başarılı olacağım değil, hep birlikte başarılı olacağız. Eğer bir kusurumuz varsa hep birlikte kabul edeceğiz. Muhtarlarımızı vatandaş onlara şu camimizin ya da başka bir yerin yolunun bozulduğunu söylediği zaman, muhtarımız ‘Ben görevimi yaptım, Belediyeye kaç kere gittim yapmadılar’ deyip işin içinden çıkmamalıdır. O iş yapılana kadar işin peşinden gitmelidir. Bir şey emir vermekle ya da talep etmekle değil, takip etmekle sonuçlanır. Ben istiyorum ki Muğla farkını yaratmalıdır. İnsanlar turizmin başladığı hareketli zamanlarda değil, tamamen yaz-kış o insanlar Muğla’da yaşamaktan mutlu olmalı, başka bir yere gitmeye gerek yok burada mutluyum diyebilmedir. Bahane üretmeyeceğiz mazeret yok” dedi.

Vali Çiçek muhtarlarla aynı perspektiften baktıklarını söyleyerek şöyle devam etti, Hepimizin konusu insan. Başka bir şey değil. Vatandaş odaklı dediğimiz hizmetin yanındayız. Eğer işleriniz bir yerde tıkanıp kaldıysa, o tıkanıklık çözülür. Trafik bile bir yerde yoğunlaşıp sıkışıyor. Ne yapıyor trafik polisi müdahale ediyor orayı açıyor. Hizmette de böyle arkadaşlar. Hizmet akıcıdır, eğer bir engel varsa, bu engel insan engeli olabilir, anlayış engeli olabilir, personel yetersizliği olabilir. Bunların hepsi giderile bilir hiçbirisi giderilmeyecek bir şey değildir. Ondan sonra hizmet devam eder. Biz sürekli ve ileriye doğru planlanmış her gün artıyı, olumluluğu yaratacak projeler ile berber olalım”