Vali Civelek Türk Hava Kurumu Muğla Şubesi Tarafından Düzenlenen Ödül Törenine Katıldı

Muğla Valisi Esengül Civelek, Türk Hava Kurumu (THK) Muğla Şubesi tarafından düzenlenen 2018 yılı çalışma dönemi ödül dağıtım törenine katıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 142
Vali Civelek Türk Hava Kurumu Muğla Şubesi Tarafından Düzenlenen Ödül Törenine Katıldı

Muğla Valisi Esengül Civelek, Türk Hava Kurumu (THK) Muğla Şubesi tarafından düzenlenen 2018 yılı çalışma dönemi ödül dağıtım törenine katıldı.

 

Menteşe Öğretmenevinde düzenlenen törene, Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Türk Hava Kurumu Muğla Şube Başkanı Şerif Şalk ve yönetim kurulu üyeleri, THK´ya destek ve katkı sağlayan mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşması Türk Hava Kurumu Muğla Şube Başkanı Şerif Şalk tarafından yapıldı.

 

Türk Hava Kurumunun ülkemiz havacılığının simgesi olduğunu belirten Vali Civelek, ?Türk Hava Kurumu ülkemizin en eski, en köklü kurumlarından biridir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan ve kurulduğu günden bu yana ülkemizde sivil havacılığın gelişmesine, ilerlemesine katkı sağlayan Türk Hava Kurumu halkımızın destek, yardım ve bağışlarıyla havacılıktan eğitime kadar çok geniş bir alanda faaliyetler gerçekleştirmektedir. Bir asra yaklaşan tecrübesiyle Türk Hava Kurumunun kuruluş amaçları doğrultusunda gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.? diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Türk Hava Kurumunun faaliyetlerine destek ve katkı sağlayan Muğla Valisi Esengül Civelek´e, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Jandarma Komutanı ile Menteşe Belediye Başkanı´na teşekkür belgesi ve hizmet madalyaları takdim edildi.  

Törende ayrıca deri, filtre ve zekât toplamada yardımcı olan mahalle muhtarlarına, İstanbul´da düzenlenen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali´nde (TEKNOFEST) alçak irtifa dalında Türkiye Şampiyonu olan Gökova Adile Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, THK Muğla Şubesi tarafından düzenlenen Model Uçak Yapımı kursuna katılarak başarı sertifikası almaya hak kazanan Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü personeline de ödül verildi.