ULUSLARARASI D-MARİN KLASİK MÜZİK FESTİVALİ´NDE KARMA SERGİ ?MARSİYAS´IN ÇAĞRISI?

Doğuş Grubu´nun kurucu destekçisi olduğu ve bu sene 12.si gerçekleştirilecek Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali, Gaia Gallery İstanbul desteğiyle bir karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Serginin sanatçıları Hande Şekerciler, Gönül Nuhoğlu ve Arda

Tarih: 01.01.0001 00:00 313
ULUSLARARASI D-MARİN KLASİK MÜZİK FESTİVALİ´NDE KARMA SERGİ ?MARSİYAS´IN ÇAĞRISI?

Doğuş Grubu´nun kurucu destekçisi olduğu ve bu sene 12.si gerçekleştirilecek Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali, Gaia Gallery İstanbul desteğiyle bir karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Serginin sanatçıları Hande Şekerciler, Gönül Nuhoğlu ve Arda Yalkın, asırlar boyunca duygularını müziğe dönüştüren insanoğluna farklı sanat disiplinleri ve teknikleri ile ulaşıyor. İlhamını Ege´nin günümüz insanına fısıldayan mitolojik hikâyelerinden alan ?Marsiyas´ın Çağrısı? sergisi 20-28 Ağustos tarihleri arasında Gümüşlük Eklisia Kilisesi´nde görülebilecek.

 

Bodrum´un Kültür, Sanat ve Destinasyon Festivali

 

Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali, D-Marin Turgutreis, Bodrum Kale, Şevket Sabancı Parkı, Gümüşlük Akademisi, Gümüşlük Eklisia Kilisesi ve TÜRSAB Kültür Merkezi´nin de yer aldığı noktalarda, atölyeler, açık hava film gösterimleri ve karma sergiyle; katılımcılara Bodrum´u kültür, sanat ve müzik ile deneyimleme fırsatı sunuyor.

 

Hande Şekerciler 1982 yılında Bursa´da doğdu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü heykel ana sanat dalından mezun oldu. Mezun olduktan sonra çeşitli sanatçılarla çalışan Şekerciler çalışmalarına İstanbul´da devam etmektedir.

 

Gönül Nuhoğlu 1961´de İstanbul´da doğdu. 1988´te Boğaziçi Üniversitesi Yöneticilik Bölümü´nü, 1988´de Marmara Üniversitesi İngilizce Bölümü´nü bitirdi. Yurtdışında ve Türkiye´de birçok bireysel ve grup sergilerine imza atan Nuhoğlu, çalışmaları ile birçok ulusal ve uluslararası ödül kazandı.

 

Arda Yalkın 1974´de Ankara´da doğdu. Bilgisayarlara ve Rock´n´Roll´a olan ilgisi ortaokul yıllarında başlayan Yalkın, lisede elektronik-bilgisayar eğitimi aldı, Anadolu Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Ankara Üniversitesi Arkeoloji-Restorasyon bölümlerini müzisyen olma hayaliyle bıraktı. 1999 yılında İstanbul´a taşındı, bir süre ses teknolojisi ile ilgili işlerde çalıştıktan sonra, 2004´ten itibaren, video, animasyon ve vfx gibi konulara ilgi duymaya başladı. Birçok müzisyen için canlı video performansları gerçekleştirdi, konser dvd´leri, video klipler, reklam filmleri yönetti, katkıda bulundu.