TURKCELL YILDIZLI GECELER BODRUM KONSERLERİ BAŞLIYOR!

Yazın en çok ses getiren etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, Çeşme´nin ardından Bodrum´da yıldız yağmuruna başlıyor. 13 Temmuz´da Sertab Erener ile başlayacak olan 6 konserlik seride Volkan Konak, Murat Boz, Funda Arar, Ajda Pekkan,Şebnem Ferah Bodrumlu

Tarih: 01.01.0001 00:00 292
TURKCELL YILDIZLI GECELER BODRUM KONSERLERİ BAŞLIYOR!

Yazın en çok ses getiren etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, Çeşme´nin ardından Bodrum´da yıldız yağmuruna başlıyor. 13 Temmuz´da Sertab Erener ile başlayacak olan 6 konserlik seride Volkan Konak, Murat Boz, Funda Arar, Ajda Pekkan,Şebnem Ferah Bodrumlu müzikseverlerle buluşacak. Bodrum Antik Tiyatro´daki yıldız yağmuru 22 Temmuz´da son bulacak.

Her yıl, yaz aylarının en çok konuşulan etkinliği olan Turkcell Yıldızlı Geceler, bu yaza da damgasını vurmaya devam ediyor.

Organizasyonunu Pera Event´in üstlendiği etkinlik, Çeşme´nin ardından Bodrum ve İstanbul´a yıldız yağdıracak.

32 konser ile yazın en uzun soluklu etkinliği olan Turkcell Yıldızlı Geceler, 13 Temmuz´da Bodrumlu müzikseverler ile buluşacak.

Ses getiren etkinlik, 22 Temmuz´a kadar sürecek olan 6 konserlik serisisinde, sahnesinde, Sertab Erener, Volkan Konak, Murat Boz, Funda Arar, Ajda Pekkan, Şebnem Ferak´ı ağırlayacak.

Turkcell Yıldızlı Geceler, Ağustos ayında ise İstanbul´a yıldız yağdırmaya devam edecek.