Türk Fizik Derneği 34. Uluslararası Fizik Kongresi Başladı

Bodrum Belediyesi´nin destekleriyle Türk Fizik Derneği´nin düzenlediği "Türk Fizik Derneği 34. Uluslararası Fizik Kongresi"nin açılış etkinliği Trafo Bodrum´da yapıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 324
Türk Fizik Derneği 34. Uluslararası Fizik Kongresi Başladı

Etkinliğe Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Ali Demiröz, Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, Türk Fizik Derneği Başkanı Prof. Dr. Baki Akkuş ile Türk Fizik Derneği 34. Uluslararası Fizik Kongresi´ne katılan Türk ve yabancı konuşmacılar, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile birlikte çok sayıda bilim insanı katıldı.

Kongrenin her yıl Bodrum´da düzenlenmesinde verdiği destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´a verilen teşekkür plaketini ise etkinlik sırasında Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Ali Deniröz aldı. Desteklerinden dolayı Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan´a da bir teşekkür plaketi takdim edildi.

?Bodrum bir turizm memleketi, sanat memleketi, kültür memleketidir?

Yıldızhan yaptığı konuşmada, ?Her yıl sizleri Bodrum´da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz, hepiniz hoş geldiniz. Bodrum bildiğiniz gibi bir turizm memleketi, sanat memleketi, kültür memleketi. Aynı zamanda sizler sayesinde de bir bilim memleketidir, arkadaşlar. Bunun için de ayrıca Bodrum Belediyesi adına sizlere teşekkür ediyoruz.  Ben biraz evvel  başkanımız Sayın Mehmet Kocadon´un yanındaydım. Hepinize saygılarını, sevgilerini, muhabbetlerini gönderdi. Ve dedi ki: ?Buradaki genç arkadaşlar için, benim selamımı söyleyin, hayat bir mücadele. Bu mücadelede bu yolda düşmek de var kaybetmek de var ama her düştüğünüzde kalkarsanız, her kaybettiğinizde yeniden başlarsanız kaybetmiş sayılmazsınız´ Kendisinin 2 önemli konusu vardır; bir eğitim, iki sağlık. Bu konuda her zaman her türlü desteği sonuna kadar verir. Ben bu plaketi bu hediyeleri Sayın Mehmet Kocadon´un adına alıyorum. Sizlerden de buradan Sayın Mehmet Kocadon´a bir alkış rica ediyorum. Hepiniz iyi ki varsınız, teşekkür ediyorum? dedi.