TURİST OTOBÜSÜ MARKETE GİRDİ

Bodrum`a tatil için gelen İngilizleri taşıyan tur otobüsü freninin boşalması sonucu kontrolü kaybederek markete girdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 459
TURİST OTOBÜSÜ MARKETE GİRDİ

Bodrum`a tatil için gelen İngilizleri taşıyan tur otobüsü freninin boşalması sonucu kontrolü kaybederek markete girdi.


Gümbet Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında, içinde çoğunluğu İngiliz turist olan tur otobüsü nün otele turistleri bıraktığı esnada freni boşaldı. Dik yokuştan geri geri giden otobüs, içinde bulunan 30 yolcusu ile birlikte 2 otomobile çarptıktan sonra yol kenarında bulunan markete girdi. Turistler korku dolu anlar yaşarken kazada yaralanan olmadı. Panikle otobüsten çıkan turistler bir bara sığındı. Bodrum’a geldikleri ilk gün kaza geçiren yabancı turistler neye uğradığını şaşırdı.
Kaza anı ise çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Otobüsün yolcuları bırakmak için geldiği otelin önünde durduğu ve bir anda yokuş aşağı gittiği saniye saniye kaydedildi.


Bir çok kez aynı yolda kaza olduğunu söyleyen Smiley Clup’ün sahibi Adem Atalar, “Bu yol eskiden yukarıdan aşağı iniliyordu. Şimdi ise aşağıdan yukarı istikamet verdiler. Bu yüzden hızını alamayan araçlar veya duran araçlar bir anda geri geri giderek buradaki dükkanlara giriyor. Bize söz vermişlerdi yolu yeniden düzenleyeceklerine ama hiçbir yetkili bura hakkında hiç bir şey yapmadı. Bugün ise içinde turist dolu bir otobüs markete girdi. Turistler çok korktu. Yetkililere sesleniyoruz lütfen bu yolu tekrar düzenlesinler yolu gidiş yönünü yukarıdan aşağı versinler. Burada çok dükkan var, insanların geçiş yönü kimseye bir şey olmadan bu kazaları engelleyecek bir yöntem bulsunlar” dedi.