THE BODRUM CUP´TA SESSİZ YÜRÜYÜŞ

Bu yıl 27´ncisi gerçekleşecek olan ahşap yelkenli yat yarışları "The Bodrum-Cup? 19 Ekim Pazartesi günü kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 160
THE BODRUM CUP´TA SESSİZ YÜRÜYÜŞ

Bu yıl 27´ncisi gerçekleşecek olan ahşap yelkenli yat yarışları "The Bodrum-Cup? 19 Ekim Pazartesi günü kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Kortej yürüyüşü, The Bodrum Cup´a katılacak olan yat ekipleri ve yat sektörü temsilcileriyle birlikte saat 17.00´de Tepecik Camii önünden başlayıp Belediye Meydanı´nda sona erecek. Yürüyüşün ardından Belediye Meydanı´nda kampana çalınacak ve organizasyon resmen başlamış olacak. Ancak bu seneki kortej yürüyüşü önceki yıllardan farklı olarak, ülkemizde son dönemlerde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle dans gösterileri ve müzik olmadan gerçekleştirilecek. 

Öte yandan Pazartesi günü başlayacak olan organizasyon öncesinde Bodrum Cup´a katılacak takımlara Yarış Komitesi Başkanı Uğur Ayaz ve Yarış Komitesi Üyeleri tarafından "Performance Rating Toplantısı" düzenlendi. Rating sisteminin işleyişi ve yapılacak olan puanlamanın detaylarının ele alındığı toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam ederken, takımlara hazırlanan yarış el kitapçığı da dağıtıldı.

27. The Bodrum Cup, Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Denizciler Derneği ile Bodrum´daki çeşitli kurum ve kuruluşların katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Bodrum Cup´a ayrıca Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, Leros Belediyesi, Bodrum Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, BODER, BOYD, BESİAD, THY, Marie Claire, Acıbadem, Belediye Liman İşletmesi, Barbaros Yachting, İckale, Metosfer, Merhaba Gemicilik, Ekinses, Bilişimciler Derneği, Bodrum Creative, Dynamic Web, BOSİS, Küba Bar, Karpuz, BAYK, Bodrum Milta Marina, Marina Yacht Club, Studio Mutfaq, Bodrum Deniz Kurtarma, Admiral Denizcilik, Ağanlar, Birol Marin, Sor Marin, Stoppani, Cinemarine, Bodrum Dans Kulübü, Can Kurtarma ve Su Sporları Derneği, Kalymna Yachting Club, Aksel, D-Marin, Pal Station, Palfm, Tooway, Kocadon Restaurant, Körfez Restaurant, Çekim Halat, Dayı Gıda, Özveren ? Coca Cola, Neyzen Tur, Nb İletişim, Parkım Ayaz, Turkuaz Turizm, Sun Gulets, Medicare, Sınır Tanımayan Şefler Derneği, Türkiye Fotoğraf Sanatçıları Federasyonu, Latife Hanım, Mert Optik, Magnific, Eskiceshme, Musto, Nasaa65, Fooddrum, Culinari, Gulet Otel, Sensimar, Mandalin, Cad Reklam gibi birçok kurum, kuruluş ve firma destek veriyor.