TENİS ‘YAZA MERHABA’ TURNUVASI

Muğla Tenis Kulübü, 2015 yılının ilk turnuvasını gerçekleştirdi. Muğla Tenis Kulübü tesislerinde düzenlenen turnuvaya Fethiye, Marmaris, Göcek, Bodrum, Dalaman ve Muğla tenis kulüplerinden toplam 110 sporcu mücadele etti. İki gün süren turnuvanın sonunda

Tarih: 01.01.0001 00:00 414
TENİS ‘YAZA MERHABA’ TURNUVASI

Muğla Tenis Kulübü, 2015 yılının ilk turnuvasını gerçekleştirdi. Muğla Tenis Kulübü tesislerinde düzenlenen turnuvaya Fethiye, Marmaris, Göcek, Bodrum, Dalaman ve Muğla tenis kulüplerinden toplam 110 sporcu mücadele etti. İki gün süren turnuvanın sonunda minik ve genç tenisçilerin kupa ve madalyalarını Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ile Av. Burak Erbay verdi.

Ödül töreni öncesi konuşan Vali Amir Çiçek, yaz sezonu öncesi düzenlenen turnuvaya katılan sporculara, hocalarına, ailelerine ve görev alan hakemlere teşekkür etti. Vali Çiçek, Buradaki başarılar burada kalmamalı. Ülkemiz ve milli takımlar seviyesinde başarılı olmanızı bekliyorum. Tenis sporu güce dayalı bir spor olduğu kadar zekâyı da geliştiren bir spor dalıdır. İki gün boyunca centilmence mücadele eden tüm sporcularımızı kutluyorum. Dereceye giren çocuklarımızı da başarılarının devam etmesini diliyorum” dedi.

9-14 yaş arası kızlar ve erkekler kategorisinde düzenlenen ve iki gün süren turnuvada 9 yaş erkeklerde, Balkan Özkan Fethiye, ikinci Kaan Can Gökçe Dalaman Tenis Kulübü. 9 yaş kızlarda Selina Ay Fethiye, ikinci İmge İçten Muğla Tenis kulübü. 10 yaş erkeklerde Fethiye Tenis kulübünden Kemal Çaput ve aynı kulüpten Ali Efe Küp ikinci oldu. 10 kızlar kategorisinde Dilara Kara Fethiye, ikinci Maya Eşmelioğlu Muğla Tenis Kulübü. 12 yaş kızlarda birincisi Ecem Ketenci Marmaris Tenis, Öznur Önür Muğla Tenis kulübü. 12 yaş erkeklerde Fethiye Tenis kulübünden Ulaş Tunca birinci, aynı kulüpten Berke Koç ikinci. +13 yaş erkeklerde birinci Kaan Çepel Göcek Tenis Kulübü, ikinci Muğla Tenis Kulübünden Gürel Kolcuoğlu. +13 yaş kızlarda birinci Tülin Dağılmışgül, ikinci Muğla Tenis Kulübünden Sude Özdemir oldu.

Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, kulüp olarak sezonun ilk turnuvasını düzenlediklerini belirtti. Heb, 9-12 yaş arası kız ve erkekler, +13 yaş kız ve erkekler olmak üzere toplam 7 kulüpten 110 sporcu ‘Yaza Merhaba’ turnuvasına katıldı. Katılım bizim beklentimizin de üzerinde gerçekleşti. Önümüzdeki süreçte turnuvalarımız devam edecek. Bu turnuvamız yaz sezonu öncesi açılış turnuvası idi. Turnuvamızın ödül törenine katılan ve desteklerini esirgemeyen başta Sayın valimiz Amir Çiçek, İl Jandarma komutanımız Halil Çelik’e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker’e teşekkür ediyorum” dedi.