Tartışma Kanlı Bitti

Milas´ta İki Kişi Arasındaki Tartışma Kanlı Bitti

Tarih: 01.01.0001 00:00 145
Tartışma Kanlı Bitti

- Muğla´nın Milas ilçesinde iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Konunun büyümesiyle kanlı biten olayda bir kişi silahla vurularak yaralandı.
Milas´ta İsmetpaşa Mahallesi´nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre; 31 yaşındaki L.I. Dumlupınar Caddesi üzerinde ikamet eden İ.Ş.´nin evine gitti. Kapı önünde yapılan görüşmede L.I. ile İ.Ş. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Konunun büyümesiyle İ.Ş. yanında bulundurduğu silahla L.I.´ya yaklaşık 5 el ateş etti. Meydana gelen olayda L.I. kolundan ve göğsünden vurularak yaralandı.
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi´ne bildirilmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri L.I.´yı olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından önce Özel İzan Sağlık Hastanesi´ne daha sonra 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi´ne sevk etti.
Yaralı şahıs hastanede tedavi altına alınırken, olayı gerçekleştiren İ.Ş. ise Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne giderek teslim oldu. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.