Tahir Ateş: Birlikte Çalışalım, Üretelim, Hayata Geçirelim?

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatının başkan aday adaylarından Dr.Tahir Ateş, ilçe binasında aday adaylığını açıklayan basın toplantısı yaptı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 395
Tahir Ateş: Birlikte Çalışalım, Üretelim, Hayata Geçirelim?

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu aday tanıtım toplantısına kalabalık bir partili grubu katıldı.

Adaylık açıklamasını patinin Bodrum ilçe binasında düzenlenen toplantı ile açıklayan Op. Dr. Tahir Ateş şöyle konuştu:

?Değerli dostlarım, Aynı sevda, aynı aşkla şu anda bir aradayız. Bizi bir araya getiren sevda birliği, gönül birliği? Bodrum sevdamız, ülkemize, cumhuriyetimize sarsılmaz bağlılığımız. Bugün, katılımınızla onurlandırdığınız bu salonda, hayatımın en önemli kararlarından birini paylaşmak için buradayım.

Doğduğum değil ama doyduğum, yaşamaktan büyük keyif aldığım, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, yaşamımı şekillendirdiğim, çocuklarımı büyüttüğüm, değişik alanlarda hizmet verdiğim, dostluğu, huzuru gördüğüm cennet Bodrumumuza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde, bir parçası olmaktan onur duyduğum Ak Partiden Bodrum Belediye Başkanlığına aday adaylığımı şu an itibariyle açıklamaktan gurur duyuyorum bu karar hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermemektedir. Gelecekte de içermeyecektir.

Farklı ortamlarda konu açıldıkça veya bu düşünceyi duyan partili veya değil birçok insandan hep olumlu, sıcak, teşvik edici mesajlar aldım.

Değerli Bodrumlular, sevgili dostlarım,

Hepimiz biliyoruz ki Bodrumumuz, ülkemizin, marka değeri nüfusuna oranla çok yüksek olan bir kenti. Dört mevsim boyunca 3 büyük kentin dışında hangi ilçe televizyonlarda bu kadar çok yer alabilir? Bodrum veya sahip olduğu doğal ve kültürel tarihi değerleri haber veya kültür programlarında mutlaka yer alır. Yaz-kış toplantılarında ilk akla gelen yer Bodrum´dur. Bütün yerel ve ulusal kanallar oradan çıkacak haberlerin peşindedir.


Sevgili dostlarım,


Bu konuşmayı yaparken de, yönetimine talip olduğum bu kentin ne kadar özel ve önemli olduğunun farkındayım. Bu göreve, Bodrum´un marka değerini daha yukarılara taşıyabileceğimize inandığım için, hep daha fazlasını hak ettiğini düşündüğüm Bodrumlulara daha güzel bir kent sunabileceğimize inandığım için talip oluyorum. Bodrumda yaşayan tüm insanlara sesleniyorum.
Geçmişte hangi kişiye, hangi partiye oy vermiş olursanız olun, yaşadığımız bu güzel kente mutlu olmayan tüm hemşerilerime sesleniyorum. Bu Memleket bizim!

Gelin, bu güzel Bodrumu, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için birlikte çalışalım, fikirler üretelim, hayata geçirelim. Gelişen dünyanın tüm avantaj ve olanaklarını, Bodrumumuza kazandırarak geleceğimizi şekillendirelim. Bodrumumuzu sadece yaşayanların değil, misafirlerinin de mutlu olduğu, bu mutluluğun yüzlere yansıdığı bir kent yapalım. Turistik olanakları zengin, spor dallarında iddialı, bilim insanları, sanatçıları ve en önemlisi halkıyla bir ve beraber olan, yüksek yaşam kalitesine sahip bir cennet Bodrumu Kuralım.

 

Bunlar bizim hasretimiz, bunlar hepimizin özlemi. Sevgili AK Partililer, Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı olarak huzurunuza geldiğim bugün, önce belediye başkan adayı, sonra da belediye başkanı olabilmek için ayırt etmeksizin her birinizin desteğine ihtiyacım var. Her dönemde her birinizin nasıl özveriyle çalıştığının canlı tanığıyım. Geçen seçim döneminde, olduğu gibi büyüklerimin de olduğu partililerimin nasıl içten bir şekilde mahalle çalışmaları yaptıklarını duyguyla hatırlıyorum.

Cumhuriyete ve onun değerlerine sahip çıkmanın ne demek olduğunu biliyorum Sevgili Aziz Sancar hocamın söyledikleri hala kulaklarımda. Değerlerinizden, inancınızdan, onurunuzdan hiçbir zaman ödün vermedik

Hedefim ve hep birlikte hedefimiz, yaşadığımız güzel kentimiz Bodrumumuzu, uzman kadroların olduğu bir biçimde yönetmek olacaktır. Bunu sizlerin desteğiyle başaracağımıza hiç kuşku duymamaktayım.

Tüm bu hedefler için, parti ve siyasi kimlik gözetmeden her kurum ve kişiyle Bodrum için ne yapabiliriz diye görüşeceğimizi, birliğin, beraberliğin ve bunun getireceği huzurun inşası ve devamlılığı için, canımızı dişimize takarak ve sadece Bodrumumuzu ve insanımızı düşünerek hareket edeceğimizi beyan ediyor ve söz veriyoruz.

Gün kişisel hesapların günü değil, Gün geçmiş kırgınlıkların, farklılıkların günü değil, Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Gün layık olmadıklarımıza dur demek için kenetlenme günü. Gün Cumhuriyete ve ülkeye sahip çıkma günü, Bu bilinçle ve sizlerden aldığım güçle buradayım. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.


Bana burada olma şerefini, onurunu verdiğiniz için teşekkür ediyor. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Teşekkürler dostlarım, teşekkürler Bodrum güzel insanları, bana ve arkadaşıma vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkürler? diye konuştu.