Somalı çocuklar facianın acısını Bodrum`da unutacak

Bodrum Gezi Dayanışması, Somalı çocukları Bodrum kampında ağırlayacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 276
Somalı çocuklar facianın acısını Bodrum`da unutacak

Bodrum Gezi Dayanışması, Somalı çocuklar için kolları sıvadı. Soma`da yaşananmaden faciasında babasını, ağabeyini, yakınlarını kaybeden çocuklar, Bodrum`da kamp yapacak. Gezi Dayanışması tarafından düzenlenecek kamp 28 Ağustos akşamı başlayacak ve 1 Eylül pazartesi günü bitecek.

Soma`da belki de hayatları boyunca hiç tatil yapmayan çocukların seçildiği kamp için, yardımseverlerden de destek bekleniyor. Kamp için konaklama yeri Gümüşlük Klasik Müzik Festivali`nin konaklama alanı olarak belirlendi. Soma`dan 20 çocukla birlikte 2 yetişkin geleceği öğrenildi. Gezi Dayanışması, 10 çocuk için çadır kuracak. Organizasyon için şişme yatak, mata, battaniye ve nevresim takımlarına ihtiyaç var.

Kamp süresince STS Bodrum Yelkenli Okul Gemisi ile tekne turuna çıkacak olan Somalı çocuklar için mayo bağışı yapacak sponsor firmalar aranıyor. Gezi grubunun bir diğer ihtiyacı ise yemek! Toplam 30-35 kişiye günlük yemek servisi yapabilecek kurum ve işletmelerin desteğini bekleleyen Bodrum Gezi`cileri, her tür yardımı seve seve kabul ediyor.