Sinan Erkoç Konserinde Rafet El Roman Sürprizi

Rafet El Roman bir anda kendini sahneye attı

Tarih: 01.01.0001 00:00 222
Sinan Erkoç Konserinde Rafet El Roman Sürprizi

Bodrum´da tatil yapan ünlü sanatçı Rafet El Roman arkadaşı Sinan Erkoç´un konserinde dayanamayıp kendini sahneye attı. Erkoç´u dinlemeye gelen turistler Rafet El Roman´ı karşılarında görünce şaşkına döndü.
Rafet El Roman oğlu Edvan´ın doğum günü için Rixos Premium Bodrum´a geldi. Oğlunun 8´inci yaş gününü kutlayan ünlü sanatçı, arkadaşı Sinan Erkoç konserinde bir anda sahneye çıkarak yerli ve yabancı turistlere şarkılarını seslendirdi.
Sinan Erkoç ile düet yaptı
Dün gece, Sinan Erkoç´un sahne aldığı Rixos Premium Bodrum sahnesini izlemeye gelen Rafet El Roman müziğin ritmine kendini kaptırdı. Oturduğu yerden şarkılara eşlik eden ünlü sanatçı daha fazla dayanamayarak sahneye çıktı. Sinan Erkoç´a şarkılarında eşlik eden Rafet El Roman yerli ve yabancı turistleri söylediği şarkılarla coşturdu. Erkoç ile düette yapan ünlü sanatçı, kendi şarkılarını da söylemeyi ihmal etmedi. Sahnede oğlu Edvan´ın doğum gününü de kutlayan Rafet El Roman çocuğu ile beraber pasta kesti. Rafet El Roman oğlunun 8´inci yaşına girdiğini otelde konaklayan turistlerle paylaştı.
Sürpriz bir şekilde sahneye çıkan sanatçı izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Yaklaşık 1 saat boyunca Sinan Erkoç ile beraber şarkı söyleyen ünlü sanatçı daha sonra oğlu Edvan´ın yanına gidip doğum günü eğlencesine kaldığı yerden devam etti.