ŞEYMA SUBAŞI DAVASINI KAYBEDEN ARTO: "ACUN´UN BENİM PARAMA İHTİYACI VAR?

Acun Ilıcalı´nın sevgilisi Şeyma Subaşı´nın açtığı dava hakkında konuşan Şarkıcı Arto, "Acun´un, benim parama ihtiyacı var" dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 545
ŞEYMA SUBAŞI DAVASINI KAYBEDEN ARTO:

Acun Ilıcalı´nın sevgilisi Şeyma Subaşı´nın açtığı dava hakkında konuşan Şarkıcı Arto, "Acun´un, benim parama ihtiyacı var" dedi.

Ünlü şarkıcı Arto, "artodalga" isimli Twitter hesabından Acun´un sevgilisi olan Şeyma Subaşı hakkında bir yazı yazmış ve bu yazıyı sosyal medyadan okuyan Subaşı, Arto´yu mahkemeye vermişti. Subaşı, kendisi hakkında hakaret ve asılsız ithamlarda bulunduğunu iddia ettiği Arto hakkında 100 bin TL´lik manevi tazminat davası talebinde bulunmuştu.

İstanbul Asliye Mahkemesi´ndeki karar duruşmasında Arto´nun 116 gün adli para cezasına çarptırıldığı yönündeki haberler medya kuruluşlarında yer almış, Arto´nun günlüğü 40 lira olarak belirlenen cezayı toplamda 4 bin 640 liraya olarak 10 taksitte ödeneceği iddia edilmişti.

Bodrum Gümbet Barlar Sokağı´nda bulunan Pasha Clup´de sahne alan Arto, sahne öncesi Şeyma Subaşı´nın kendisine açtığı dava hakkında konuştu. Arto, davanın temyize gittiğini belirterek, ?Kendisini tanımadığımı yüz kere söyledim. Herhalde mahkemeyi bir türlü inandıramadık mı? Ne olduysa. Ya da Acun´un çok büyük yetkileri var herhalde o yüzden inandıramadık. Dava temyize gitti gazetelerde yazılan çoğu şey yanlış. Temyize gidilen bir davada dava sonuçlanmış olmuyor. Daha üst bir makamlar bu kişiyi kaideye almayıp doğru bir karar verebilirler? dedi.

 

"BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Arto, Acun ve sevgilisinin paraya ihtiyacı olmadığını savunarak, "Kızın ve o adamın o kadar çok parası var ki benden alacakları paraya zaten ihtiyaçları yoktur diye düşünüyorum. Evli olduğu bir hanım var, Zeynep hanım ayrılıyor muydu, ayrıldı mı bilmiyorum ama yıllarını onla geçirdi. En büyük çıkışını onunla yaptı. Dolayısıyla oraya büyük bir bedel ödeyecek. O yüzden benim parama ihtiyacı olabilir" şeklinde konuştu.

 

"KENDİ SAYFAMDA İSTEDİĞİMİ YAYINLARIM"

Davanın neden açıldığını bilmediğini kaydeden Arto, sözlerini şöyle tamamladı: ?Ben kendi sayfamda istediğimi paylaşıyorum. Burası benim zaten özel sayfam, kimseyi ilgilendirmiyor. O hanım efendiyi de o adamı da kimseyi ilgilendirmiyor. Nedense bir türlü bu işi inandıramadık?

Açıklamalarının ardından Pasha Clup´te sahne alan Arto, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği şarkılarla yerli ve yabancı turistleri coşturan Arto, sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kaldı. Yaklaşık bin kişinin izlediği Arto, müşterilere takılmadan da durmadı.