SEHER HEMŞİRE MİLASLILARI DA ŞAŞIRTTI

Milas ilçesinde hemşirelik yapan 30 yaşındaki Seher D. memleketi Mersin´de akla hayale gelmeyecek bir olaydan dolayı tutuklandı. Hemşirenin suçu duyanları şaşkına çevirirken, 30 yaşındaki hemşire Seher D.´nin annesini ve babasını evdeki altınları için öld

Tarih: 01.01.0001 00:00 210
SEHER HEMŞİRE MİLASLILARI DA ŞAŞIRTTI

Milas ilçesinde hemşirelik yapan 30 yaşındaki Seher D. memleketi Mersin´de akla hayale gelmeyecek bir olaydan dolayı tutuklandı. Hemşirenin suçu duyanları şaşkına çevirirken, 30 yaşındaki hemşire Seher D.´nin annesini ve babasını evdeki altınları için öldürdüğü belirlendi. Evden aldığı altınları bozdururken güvenlik kamerasına takılan hemşire çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken olay Muğla Milas´ta da duyanları şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre Muğla Milas´ta hemşirelik yapan Seher D., geçtiğimiz pazar sabahı merkez Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi´nde yaşayan 56 yaşındaki babası Fethi Korkmaz´ı başına tokmakla vurarak, 55 yaşındaki annesi Ayla Korkmaz´ı da eşarpla boğarak öldürdü. Olaydan sonra hemşire Seher D. evden aldığı altınlardan birini Mersin´de sarrafa bozdurup görev yaptığı Muğla´nın Milas ilçesine geldi. Ertesi gün anne-babasının cenazesine katılmak için yeniden Mersin´e gelen evli ve iki çocuk annesi Seher D. Mersin polisi tarafından gözaltına alındı. Altınlar Milas´taki evde bulunurken Seher D. tutuklandı.

Olay Mersin´n yanı sıra Muğla Milas´ta da şaşkınlığa neden oldu.