Sarıyer Akademi, Bodrum’a Geldi

İki belediyenin koordineli çalışması sonucu, Bodrum’da LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler Sarıyer Akademi’nin online derslerine ücretsiz olarak katılabilecek.

Tarih: 27.04.2020 11:12 782
Sarıyer Akademi, Bodrum’a Geldi

Sarıyer Belediyesi ile Bodrum Belediyesi, korona ile mücadele günlerinde sınavlara hazırlanan öğrenciler için işbirliği yaptı. İki belediyenin koordineli çalışması sonucu, Bodrum’da LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler Sarıyer Akademi’nin online derslerine ücretsiz olarak katılabilecek. Eğitimde fırsat eşitliğini hayata geçirmek ve sosyal izolasyon döneminde eğitimin kesintiye uğramasını önlemek amacıyla hayata geçirilen proje, koronavirüs ile mücadele döneminde sınava hazırlık stresi yaşayan öğrencilerin olduğu kadar velilerin de hayatını kolaylaştıracak.

Sarıyer Akademi Uzaktan Eğitim Desteği için, LGS ve YKS’ ye hazırlanan öğrenciler www.sariyerakademi.com dan online ders kayıt butonuna tıklayarak başvuru yapabilecek.

Oluşturulan kullanıcı adı ve şifreler ile öğrenciler, kendileri için hazırlanan ders programına, canlı ders ve videolara ulaşabilecek, anlamadıkları soruları sorabilecek, verilen ödevleri yapabilecekler.