Şampiyonlar Bodrum´da

Ülkemizde düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası´nda birinci olan yarışçılar Bodrum tatili kazanacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 1058
Şampiyonlar Bodrum´da

Ülkemizde düzenlenecek Dünya Motokros Şampiyonası´nda birinci olan yarışçılar Bodrum tatili kazanacak. 

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası bu sene 6-8 Eylül tarihlerinde ikinci kez Afonkarahisar´da düzenlenecek. Afyon Motor Sporları Merkezi´nde yapılacak MXGP, MX2, Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonaları´na fabrika takımlarının ünlü sporcularının yanı sıra yüzlerce yabancı yarışçı katılacak. Dört farklı kategoride yapılacak yarışların birincileri Bodrum tatili kazanacak. MXGP, MX2, Dünya Kadınlar ve Avrupa Şampiyonası´nın birincileri Muğla´nın Bodrum ilçesinde yer alan Rebis Bodrum Luxury Hotel´de 9 günlük tatilin sahibi olacak.

67 ülkede canlı 180 ülkede yayınlanan motor sporlarının en gözde organizasyonları arasında yer alan Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar Belediyesi´nin katkıları ile Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Afyon Spor ve Motosiklet Festivali ile birlikte 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

REBİS BOBRUM LUXURY HOTEL

Bardakçı Koyu´nun olağanüstü güzelliklerinin tümüne hakim ve yalnızca misafirlerine özel plajında, keyif ve mutluluğu bir arada sunuyor. Bodrum´da neredeyse hiçbir koy ya da plajda olmayan tertemiz kumsal ve hemen derinleşmeyen deniz, yüzmeyi sevenlere paha biçilmez bir seçenek olarak göz kırpıyor.