ŞAMPİYON BODRUMSPOR

B.B Bodrumspor kendi sahasında ligin tamamlanmasından üç karşılaşma önce, sahasında Konyaaltı Bld. Spor`u 3-0 yenerek 57 puan ile şampiyonluğunu ilan etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 313
ŞAMPİYON BODRUMSPOR

B.B Bodrumspor kendi sahasında ligin tamamlanmasından üç karşılaşma önce, sahasında Konyaaltı Bld. Spor`u 3-0 yenerek 57 puan ile şampiyonluğunu ilan etti.

Bölgesel Amatör Lig 7’inci grup 23 üncü haftasına Bodrum İlçe Stadı’nda bir üst lige çıkma heyecanı vardı. Şehir stadını dolduran yaklaşık 8 bin kişi karşılaşmayı büyük coşku ile izledi. B.B Bodrumspor takımı sahaya ilk kez farklı bir renkte forma ile çıkarken, sahayı Yeşil Bayaz balonlar, kurdeleler ile süsleyen B.B Bodrumsporlu taraftarlar karşılama süresince takımını coşturdu.

Karşılaşma sonunda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrumspor Kulüp başkanı Rıza Karakaya ile sahada kucaklaşan futbolcular ve taraftarlar şampiyonluk sevincini yaşadılar. Başkan Kocadon tüm futbolculara beyaz karanfil çiçeklerinden yapılış kolye taktı.

Şampiyonluk kutlamaları daha sonra Bodrum Belediye meydanında devam etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor haftalar kala burada şampiyonluğunı ilan etti. Bodrum halkına büyük bir sevinç yaşatıyor. Bu günün başarısı değil 2009 yılından bu yana yapılan mücadelenin, inanmanın başarısıdır.. Hocalarımla, başkanımla, futbolcularımla birlik olmanın bir başarısıdır. Şampiyonluğu Bodrum halkına hediye ediyorum “dedi.

Kulüp başkanı Rıza Karakaya yaptığı açıklamasında “Bodrumspor’u şampiyonluğa taşıdık. Bana bu yol da fedakarlıkla destek olan aileme ve tüm futbolculara, yönetici arkadaşlar ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılaşmayı İzleyenler arasında Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, spor yorumcusu Erman Toroğlu, meclis üyeleri ile kamu kurum yöneticileri de yer aldılar.

B.B Bodrumspor bundan sonraki haftalarda Pamukkalespor, Muğlaspor ve Isparta DSİ spor ile oynayacak.

Stad: Bodrum İlçe stadı

Hakemler: Serdar Karagöz (hakem), Kenan Gürsel (1. Yardımcı hakem), Cansu Kanca(2. Yardımcı hakem),İsa Koçman (dördüncü hakem)

B.B Bodrumspor: Tamer Tamince***, Süleyman Görgün***, Tolga Deniz **, Nizamettin Yaşar ****, Agah Oktay Yılmaz ***, Erkan Değişmez **, Gökay Yiğit *****, Metin Telle ** (dk 77 Yasin Ayaklı ***), Onur Algül ***, Mehmet Selçuk Adaş ***8 dk 82 Ebubekir Eroglu ***), Burak Emre Kayan **

Konyaaltı Belediye spor: Servet Güneş **** , Ozan Caner Akpınar *** , Çağhan Buğra Ödül Özus ** (dk 75 Aratr Kılınç **), Caner Bekil ***, Ömer Tepeli ***, Enes Aydın ** ( dk 66 Onur Şengün **), Deniz Savurdan ****, Hüseyin Daş **, Bayram Akdere ***, Ali Kıbıç ***, Metehan Mimaroğlu **,

Goller:

B.B Bodrumspor: dk 36 Nizam,89 Ebubekir, 90+1 Gökay

Sarı Kart:

B.B Bodrumspor: Mehmet Selçuk, Gökay, Tolga

Konyaaltı spor: Deniz, Caner, Servet