Rixos Hotels´a 10 Ödül Birden

Konuklarına tüm konfor ve lüks detayların düşünüldüğü, üstün hizmet kalitesiyle ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunan Rixos Hotels, 24´üncüsü düzenlenen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri)´ta farklı alanlarda 10 ödülün birden sahibi oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 639
Rixos Hotels´a 10 Ödül Birden

Rixos Hotels, seyahat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının ?Oscar´ı? olarak kabul edilen World Travel Awards Gala Töreni´ne yine damgasını vurdu. Törenden 10 farklı alanda ödülle dönen Rixos Hotels, Türkiye´de ve Avrupa´da ?En´ler arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

 Otelcilikte, Türkiye´nin gururu olmayı sürdürdü

Özenli hizmet anlayışını, yenilikçi ve yaratıcı konseptiyle harmanlayarak konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Rixos Hotels, World Travel Awards´ta Türkiye´nin Lider Hospitality Development Şirketi Ödülü´ne layık görüldü.

Antalya´da bulunan ve tatili eğlence ve spor ile birleştirmek isteyenlerin adresi olan Rixos Sungate; Avrupa´nın En İyi Eğlence Oteli Ödülü´nün, Göcek´teki muhteşem koylarla iç içe bir tatil imkanı sunan Rixos Premium Göcek; Avrupa´nın En İyi Lifestyle Oteli Ödülü´nün sahibi oldu.

Mavi ile yeşili, tarih ile kültürü bir arada sunan Rixos Premium Tekirova; Türkiye´nin En İyi Aile Resort Oteli Ödülü´nü, turizm cenneti Belek´te konuklarını özenle ağırlayan Rixos Premium Belek ise Türkiye´nin En İyi Resort Oteli Ödülü´nü, Antalya´da yediden yetmişe herkese sıradışı bir tatil ve eğlence deneyimi yaşatan The Land of Legends ise Avrupa´nın En İyi Tema Parkı Oteli Ödülü´nü kazandı.

 Rixos Libertas Dubrovnik; Hırvatistan´ın En İyi Deniz Kıyısı Oteli, Rixos President Astana Hotel; Kazakistan´ın En İyi Oteli, Rixos Almaty Kazakistan´ın En İyi Konferans Oteli, Rixos President Astana Hotel´in Royal Suite´i de Kazakistan´ın En İyi Otel Suiti seçildi.

Her yıl geleneksel olarak düzelenen ve 24´üncüsü 30 Eylül 2017 tarihinde St. Petersburg´da gerçekleşen World Travels Awards´da oteller; servis kalitesi, dekorasyon, fiyat, ulaşım, yemek, konfor gibi kriterler üzerinden değerlendirilirken, oylama ise internet üzerinden yapıldı.