Recai Seymen´den Basın Açıklaması

Recai Seymen Bodrum hakkında çıkan bir takım söylentiler ve bilgi kirliliğine karşı basın açıklamasında bulundu

Tarih: 01.01.0001 00:00 241
Recai Seymen´den Basın Açıklaması

Recai Seymen Bodrum hakkında çıkan bir takım söylentiler ve bilgi kirliliğine karşı basın açıklamasında bulundu

CHP Bodrum Belediye Başkan aday adayı Seymen´in açıklamasında ?Son 3 dönem CHP Bodrum ilçe başkanlığı görevini yapmış, Bodrum Belediye başkan aday adayı olarak, kamuoyunda son günlerde Bodrum hakkında çıkan bir takım söylentiler ve bilgi kirliliğine, ben Recai Seymen olarak bir açıklama getirmek istiyorum;

 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partimiz içinden birisiyle seçime gidilmesi, parti tabanı ve gerekse Bodrum kamuoyunun talebidir. Aksi durumların ilçemizde ciddi kaos yaratacağı aşikardır.

Ortada alınmış bir karar yokken yani partimizin en yetkili organı olan Parti Meclisinden bir karar çıkmadığı halde Bodrum kamuoyunda müthiş bir bilgi kirliliği yaratılmaktadır. Bu konunun net olarak bilinmesini isterim ki Bodrum ?da Cumhuriyet Halk Partisinin dışardan adaylara ihtiyacı yoktur.

Partimizin Bodrum ?da aldığı oy oranı % 50´nin üzerindedir. En üst karar organımız olan Parti Meclisi de bunu biliyor ve buna göre parti örgütü içinden aday adayı olan arkadaşlarımızdan birinin Bodrum Belediye Başkanı adayı olarak karar vereceklerine inanıyoruz. Bunun dışındaki her tür dedikoduların, bütün seçimlerde, gece gündüz emek veren, sahada ve sandık başlarında görev yapan, parti örgütümüzün, yerel seçim öncesi çalışma şevkini kırmaktadır.

Bütün parti üyelerimizin ve kamuoyunun önüne, aday adayı olan arkadaşlarımızdan birinin Bodrum Belediye Başkan adayı olacağını bekliyor. Aksi düşüncelerin parti örgütümüzde problemler doğuracağını öngörerek, bunun kötü bir şaka olduğunu düşünüyorum dedi.