Profesyonellere taş çıkardılar

Bodrum ilçesinde 12 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlikler düzenlendi. Birçok okulun ve vakfın katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu. Engelliler Haftası programı, Bodrum´da faaliyet gösteren eğitim kurumlarının katılım

Tarih: 01.01.0001 00:00 225
Profesyonellere taş çıkardılar

Bodrum ilçesinde 12 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle etkinlikler düzenlendi. Birçok okulun ve vakfın katılımıyla gerçekleşen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu. Engelliler Haftası programı, Bodrum´da faaliyet gösteren eğitim kurumlarının katılımıyla gerçekleşen kortej yürüyüşle başladı.

Yürüyüşe, Bodrum Belediyesi Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri, Gören Kalpler Görme Engelliler Derneği üyeleri, Umurca İlkokulu öğrencileri, Bodrum Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Yahşi Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Bodrum Sağlık Vakfı Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi´nde eğitim gören öğrenciler başta olmak üzere AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüşün ardından Bodrum Belediye Meydanı´nda gerçekleşen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasının ardından İskele Meydanı´nda etkinlikler düzenledi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ve Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve bir çok engeli bireyler ve aileleri etkinliğe katıldı. Barış meydanın da toplanan engelli vatandaşlar, aileleri ve çok sayıda vatandaş engelli bireylerin yaptıkları gösterileri izledi. Vals dansı yapan engelli öğrenciler daha sonra vurmalı sazlarla ritm şov yaptı.