Özel Bodrum Hastanesi Erken Yeni Yıl Partisinde Doyasıya Eğlendi

Bodrum Yarımadası´nın ilk yataklı hastanesi olarak 1997 yılında kurulan Özel Bodrum Hastanesi, 23 Aralık Cumartesi günü, ünlü sanatçı Sinan Erkoç´un sahne aldığı Ramada Resort Bodrum´da düzenlenen erken yılbaşı eğlencesinde hem 20´inci yıl hem de yeni yıl

Tarih: 01.01.0001 00:00 790
Özel Bodrum Hastanesi Erken Yeni Yıl Partisinde Doyasıya Eğlendi

Hasta memnuniyetini ilke edinen, yüksek teknolojiye sahip tıbbi donanımı, deneyimli uzman doktor kadrosu, sevecen hemşireleri ve personeli ile 20 yıldır güler yüzlü sağlık hizmeti sunan Özel Bodrum Hastanesi, 2018´e sayılı günler kala Ramada Resort Bodrum´da gerçekleştirdiği ?Yılbaşı Eğlencesi? ile erken yeni yıl kutlaması yaptı. Hastane yönetim kurulu, tüm doktor, hemşire, sağlık çalışanları ve personelin eşleriyle, çocuklarının katıldığı gecede ünlü sanatçı Sinan Erkoç ve grubu sahne alırken, yönetim kurulu, doktorlar ve iş ortakları tarafından verilen hediyelerin çekilişinde heyecanlı anlar yaşandı.

Özel Bodrum Hastanesi Çalışanlarıyla Başarıya Ulaştı

Gecede, her yıl olduğu gibi 10 yılını dolduran çalışanlara özel hediye ve plaketleri takdim edildi. Teşekkür konuşması yapan Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet; ? Özel Bodrum Hastanesinin 20 yılı sadece benimle değil, hepinizle birlikte başarıya ulaşmıştır. 10´uncu yıl plaketlerini daha önce de teslim alanlar yani 20 yıldır birlikte olduğumuz personelimize ve hepinize emeğiniz için teşekkür ediyorum? dedi.

Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Babayiğit ise; ? Hastanedeki görevime 20 yıl önce başlamamış olsam da, üç buçuk sene içinde başta yönetim kurulu, üyeleri, doktor arkadaşlarım ve tüm çalışma arkadaşlarıma sanki 20 yıldır birlikteymişiz gibi sıcak, iyi niyetli, sevgi dolu ve kardeşçesine tavırlarından dolayı teşekkür ederim. Bence Özel Bodrum Hastanesini  özel kılan bu ruhtur. Gelecekte de aynı kalite ve aynı samimiyetle devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın? dedi.