Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisinde 3 sergi açılıyor

Milta Bodrum Marina’nın bir sosyal sorumluluk alanı olarak titizlikle koruduğu ve geliştirdiği Osmanlı Tersanesi sit alanı; arkeolojik ve doğal sit alanı olarak ziyarete sunulmuş olup, Milta Bodrum Marina yönetiminde ayrıca Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık

Tarih: 01.01.0001 00:00 607
Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisinde  3 sergi açılıyor

Milta Bodrum Marina’nın bir sosyal sorumluluk alanı olarak titizlikle koruduğu ve geliştirdiği Osmanlı Tersanesi sit alanı; arkeolojik ve doğal sit alanı olarak ziyarete sunulmuş olup,  Milta Bodrum Marina yönetiminde ayrıca Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık Sanat Galerisi olarak da hizmet vermekte. Marina’nın ev sahipliği yaptığı yerel, ulusal ve uluslararası sergiler, bu yüzyıllık nadide yapı  Osmanlı Tersanesi Kulesi’nde yaz ve bahar aylarında görücüye çıkıyor.

Osmanlı Tersanesi   Sanat Galerisi Ağustos Ayı sergileri ise şöyle:  24 Temmuz – 6 Ağustos; Aydın Tunalı, O Yağmurlar Hiç Yağmadı” Resim Sergisi.. 7 Ağustos – 20 Ağustos; Semra Ecer Objeler ve Heykeller” Heykel ve Takı Sergisi.  21 Ağustos – 3 Eylül; Burcu Erkal Salman Galeri Bohem Sanatçıları” Karma Resim Sergisi.