ÖLÜDENİZ´DE OYUNU KULLANAN SAHİLE KOŞTU

Fethiye ilçesinde oyunu kullanan vatandaşlar, havanın güzel olmasını fırsat bilerek Ölüdeniz Sahilin koştu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 198
ÖLÜDENİZ´DE OYUNU KULLANAN SAHİLE KOŞTU

Fethiye ilçesinde oyunu kullanan vatandaşlar, havanın güzel olmasını fırsat bilerek Ölüdeniz Sahilin koştu.

Ülkemizde ve Avrupa´da pek çok kent soğuk havanın etkisi altına girerken Fethiye´de Kasım ayına girilirken Ölüdeniz plajlarında hala turistler ve vatandaşlar pastırma yazını yaşıyor. 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için Fethiye´de oylarını kullanan vatandaşlar soluğu denizde aldılar. Hava sıcaklığının 24, Deniz suyu sıcaklığının 26 derece olduğu Fethiye´de Ölüdeniz Belceğiz ve Kumburnu tabiat parkı plajlarında turistler sere serpe güneşlenip kasım ayında deniz keyfi yaptılar. Havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar Milletvekilliği genel seçimleri için oylarını kullandıktan sonra soluğu Ölüdeniz´de aldılar. Yazı aratmayan görüntülerin oluştuğu Ölüdeniz´de Turistler ve vatandaşlar Kasım ayında denize girerek sıcak ve güzel havanın keyfini çıkardılar. Yerli ve yabancı turistler plaj ve deniz keyfi yaparken güzel ve güneşli havayı bulan bazı turistlerde Babadağ´dan Belceğiz plajına uçarak gökyüzünü de şenlendirdiler.

VATANDAŞLAR ?OY KULLANDIK DENİZE KOŞTUK?

Selçuk Hamzaoğlu isimli vatandaş oy kullandıktan sonra güzel havayı görünce güneşlenmek ve denize girmek için geldiğini söyledi. Burhan Arıker, ?Oyumu kullandım. Yazdan kalma bir günü görünce Ölüdeniz plajında güneşlenmeye geldiğini söyledi. Arıker yaz ortasında nefes almakta bile sıcaktan zorlanıyoruz. Hem kalabalık oluyor. Hem nem oluyor. Oysa kasım ayında Ölüdeniz harika. Rahat şekilde oy verme işlemimi tamamladım. Deniz keyfi yapıyorum? dedi.

Sevim Soner ve eşi Baykal Soner´de, ?Deniz çok güzel. Yaz mevsiminde kalabalık ve aşırı sıcak bizi bunaltıyor. Oysa şimdi pastırma yazı yaşıyoruz. Her şey çok güzel? dediler.