Öldürülen kadın kaptan Marmaris´te toprağa verildi

Bodrum ilçesinde 6 gündür kayıp olan ve sevgilisinin itirafı ile cesedi önceki gün ormanlık alanda bulunan yat acentesi sahibi ve kaptan Hafize Müjde Özer, Marmaris´te toprağa verildi. Özer´i öldürdüğünü itiraf eden sevgilisi B.K´nin jandarmadaki sorgusu

Tarih: 01.01.0001 00:00 344
Öldürülen kadın kaptan Marmaris´te toprağa verildi

Bodrum ilçesinde 6 gündür kayıp olan ve sevgilisinin itirafı ile cesedi önceki gün ormanlık alanda bulunan yat acentesi sahibi ve kaptan Hafize Müjde Özer, Marmaris´te toprağa verildi. Özer´i öldürdüğünü itiraf eden sevgilisi B.K´nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Bodrum´da yaşayan Hafize Müjde Özer´den (48) 19 Kasım´dan bu yana haber alamayan yakınları jandarma ve polise haber verdi. Özer´i arama çalışmaları sürerken, birlikte yaşadığı 56 yaşındaki sevgilisi B.K önceki gün jandarmayı arayarak Özer´i av tüfeği ile vurduğunu, daha sonra da çuvala koyup cesedi ormanlık alana attığını söyledi. B.K ile birlikte ormanlık alanda arama yapan jandarma, Özer´in cesedine ulaştı. Yapılan ilk incelemelerde Özer´in yüzünden ve göğsünden av tüfeği ile vurulduğu belirlendi. Katil zanlısı B.K.´ya yardım ettiği gerekçesiyle V.K. isimli şahıs da gözaltına alındı.

Zanlıların jandarmadaki sorguları sürerken Hafize Müjde Özer´in cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınarak Marmaris´e getirildi. Özer, yakınları, ailesi ve turizmcilerin de katılımıyla Marmaris Eski Cami´de kılınan namazın ardından Şehir Mezarlığı´nda toprağa verildi.

(VE-MB-MK-Y)