Oasis’ten İlk Yıl Ücretsiz Ofis Projesi

Bodrum’un ilk alış veriş merkezi Oasis, bünyesinde yer alan 50’ye yakın işletmesini Bodrum genelindeki firmalara ilk yıl kirasız olarak sunuyor.

Tarih: 23.02.2021 11:01 1012
Oasis’ten İlk Yıl Ücretsiz Ofis Projesi

Bodrum’un gelişen ve modernleşen yüzünün başarılı temsilcilerinden Oasis Bodrum, yeni ofis projesi ile Bodrum’daki işletmelere rahat ve konforlu bir çalışma alanı sunmayı hedefliyor. Başvurulardan sadece 50 işletme içerisinden değerlendirme yapılacak ofis projesinde ilk yıl kira ödemesiz, ikinci yıl ise uygun ödeme koşulları ile oldukça ideal bir proje olarak Bodrum’un değişen işletme ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak.

Proje kapsamında, toplamda 3.000 m²’lik alanda 50 m²’den 150m²’ye kadar kiralanabilir ofislerin yer aldığı projede, seçkin restoran, cafeler, spor merkezi, sinema, kapalı ve açık otoparklar, güvenlik gibi hizmetler ofis kiralayan firmaların faydalanabilecekleri fırsatlara dönüşecek. Bodrum’un en kolay bulunan, en güvenli adresi Oasis, toplu taşıma araçlarına yakınlığı ve merkezi konumu ile de ofisini taşıyan firmaların prestijine artı değer katacak.

Ofis projesi ile ilgili bugün Oasis’te basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya yaklaşık 6 ay önce Oasis Genel Müdürlüğü görevine başlayan Özgen Özyurt, Halkla İlişkiler ve Pazarlama Yöneticisi Derya Koçbaşlı ve Kiracı İlişkileri Yöneticisi Gonca Turgay katıldı.

Toplantıda konuşan Özgen Özyurt, pandemiden en çok etkilenen sektörlerden birinin AVM’ler olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Bünyesinde yeme içmeden mobilyasına giyimine kadar birçok sektörü bir arada bulunduran yerler. Dolayısıyla burada kapanmalar, kısmi açıklıklar, yeme içmenin paket servis olması gibi olumsuz etki maalesef AVM’leri çok ciddi anlamda etkiledi. Biz de bu dönemde kiracılarımıza destek verdik. Bu dönemde pandemiden dolayı bir tane mağazamız kapanmadı. Başka sebeplerden dolayı 1-2 mağaza kapandı ama bunlardan hiçbiri pandemiden dolayı olmadı. Gerekli desteği elimizden geldiğince verdik. Türkiye’de de birçok AVM bu desteği verdi. İnşallah bunu da en kısa sürede atlatacağız.”
Ofis projesinin detayları hakkında bilgiler aktaran Özgen Özyurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Alt katta 50’ye yakın bağımsız bölümümüz var. Bunun 3 bin 200 metrekare civarında toplam değeri var. Pandemide insanlar ciddi sıkıntı yaşadı, insanlar soluklansın. Biz de buraları ofis yapalım dedik. Burada perakende satış haricinde ofis olarak çalışmak isteyen tüm arkadaşlarımıza açacağız burayı. Bir ön talep toplamayı düşünüyoruz. Örneğin mali müşavirlerden 8-10 talep olursa bir sokağa mali müşavirleri toplarız. Bir tarafa hukukçuları toplayabiliriz, bir tarafa emlakçıları toplayabiliriz. Daha sonra kendi içinde bir sinerji yaratabilir diye düşündük. Ön talep toplamak için duyurulara başladık.”

Kiracılarla minimum 2 yıllık kontrat yapacaklarını ve metrekaresini 30 TL’den kiralayacaklarını anlatan Oasis Genel Müdürü Özgen Özyurt, “Yani 50 metre bir yer kiralayan 1500 TL kira ödeyecek. Bu gerçekten çok makul bir fiyat. Çünkü etrafa baktığımızda bu rakamlar 4000 – 4500 TL seviyesinde. Ayrıca AVM içinde otoparkı var, güvenliği var, temizliği var, tuvalet alanları var. Bir alış veriş merkezinde olmak ciddi ayrıcalık.

Oasis’in logosunun da değiştiğini aktaran Özyurt, yaza doğru logonun anlamını, Oasis’in yeni projelerini anlatacakları bir organizasyon düzenleyeceklerinin bilgisini verdi.