Müzikaller ve Film Müzikleri Konseri

Karya Kültür ve Sanat Derneği 26 Nisan Çarşamba Günü gerçekleştireceği konserde üç önemli müzikale yer veriyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 258
Müzikaller ve Film Müzikleri Konseri

Karya Kültür ve Sanat Derneği 26 Nisan Çarşamba Günü gerçekleştireceği konserde üç önemli müzikale yer veriyor.

 

Karsanat  Derneği´nin her yıl düzenlediği konser etkinlikleri  arasında yer alan müzikal konseri, bu yıl 26 Nisan 2017 Çarşamba günü  saat 20.00´de Bodrum Belediyesi´nin destekleri ve Artçı Sanat organizasyonu ile, Herodot Kültür Merkezi´nde  gerçekleşiyor.

 

Karsanat; yine bir ilke imza atarak kurduğu KARSANAT Müzikal Korosu ile ?Damdaki Kemancı, Öp Beni Kate, HAİR?  müzikallerinden  sahneleri de programa alıyor. Müzikal korosunda yer alan sanatçıların yaş aralığı dört  ile altmış yaş arası değişiyor.

 

Gülderen Erdoğmuş

 

Konser etkinliğinin bir diğer özelliği, tüm sanatçıların  Bodrum´da yaşıyor olması. Sanat Yönetmeni Gülderen Erdoğmuş ? Bu etkinlikte kendi yağımız ile kavrulmak istedik. Bodrum sadece bir turizm markası değil, kucakladığı sanatçılarla da zenginleşen bir kent kimliği taşıyor. Kısıtlı imkanlarla, canla başla çalışarak akıllardan silinmeyecek bir gece olsun istiyoruz?Film müzikleri ve müzikallerden seçmelerin yer aldığı program, C. Porter, L.Bernstein, A.L.Webber, M.Leigh, J.Bock, A.Hamilton, j.McCoy , G.MacDermot, j.Cander gibi ünlü bestecilerin eserlerinden oluşuyor.?

 

Gecede yer alan  solist sanatçılar Esen Demirci, Alp Köksal, Hülya Sezgün, Selin Solu, Gülderen Erdoğmuş.  Sanatçılara piyano da Yonca Dinçer eşlik ediyor. Saksafon da Tuğrul Aray, davul Öykü Çelik. Işık -Alp Onbaşıoğlu, Görsel Efekt ? Yeşim Balaban, Ses ? Coşkun Şirinkal.

Öğrenci kimliği gösteren öğrencilere ücretsiz olan etkinlik, yetişkinler için 20.-TL Biletler Artçı Sanat (Avenue Bodrum), İmge Kitabevi (Oasis)  veya konser öncesi kapıdan temin edilebilir.