Mustafa Saruhan Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı

2004 yılında Bodrum´un gözde tatil beldesi Yalıkavak´ta Belediye Başkanı olarak seçilen ve 10 yılı aşkın bir süre Başkanlık görevini yürüten Mustafa Saruhan, önümüzdeki yerel seçimlerde Bodrum Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 1017
Mustafa Saruhan Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı

Yalıkavak Belediye Başkanlığı´nın ardından geçtiğimiz dönem Bodrum Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Bodrum için çalışan Mustafa Saruhan, bu süreçte kazandığı tecrübe ile Bodrum halkına ve tüm Bodrum Yarımadasına hizmet etmeyi borç olarak gördüğünden yeniden Belediye Başkanı olarak hizmet etmek için ilk adımı atıyor.

Belediye başkanlığı döneminde yaptığı icraatlarıyla Yalıkavak´ta yaşayanlar tarafından övgü ve takdir ile anılan Mustafa Saruhan, yarımadanın çevresel, ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarına hâkim bir belediye başkan adayı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi´nden Bodrum Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunu 19 Ekim günü CHP Bodrum İlçe Başkanlığında gerçekleştirecek.

Mustafa Saruhan, Bodrum´da halen devam eden sorunlara en kısa sürede çözüm isteyen, hayalleri ve hedefleri çevresel ve ekonomik refah olan, kendini Bodrum´a ait hisseden ve bu sebeple katkıda bulunmak isteyen herkesi ?Daha Mutlu, Daha Umutlu bir Bodrum? için 19 Ekim tarihinde, saat 14:00´de CHP Bodrum İlçe Binası´nda gerçekleştireceği aday adaylığı başvurusunu hep birlikte yapmaya davet ediyor.