Murat Naci Yavuz Aday Adaylığını Açıkladı?

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı´nda ilk belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan turizmci Murat Naci Yavuz oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 314
Murat Naci Yavuz Aday Adaylığını Açıkladı?

AK Parti Genel Merkezinin geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili 5-12 Kasım tarihleri arası Bodrum Belediye Başkan aday adaylarının başvurularını, 5 Kasım -3 Aralık tarihleri arasında Bodrum Belediye Meclis üyesi aday adaylarının başvurularının alınacağı bildirilmişti.

Ömer Özmen: Yıllardır partimize hizmet eden Murat Naci Yavuz´a başarılar diliyorum.

İlçe Başkanlığı binasında yapılan başvurudabir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, ?Seçim süreci başladı. 10 Kasım günü de Murat Naci Yavuz aday adaylığı başvurusunu yapıyor. 10 Kasım Atamızın ebediyete uğurlanışının 80´inci yılı nedeniyle onu özlem ve minnetle andığımız tekrar etmek istiyorum. Cumhuriyeti anlamak çok çalışmak ve eserler üretmektir. Bu lafla olmaz, bir yolu halka hizmetten geçmektedir. Yerel seçimlerle ilgili sürecimiz başladı. 12 Kasım Pazartesi gününe kadar belediye başkan adaylığı ile ilgili başvurular sonuçlanacak. Bu arada kamuoyu yoklamaları yapılacak. En iyi hizmeti vereceğine inandığımız liyakat sahibi aday adayımız hangisiyse sürecin sonunda Bodrum Belediye Başkan adayımız olarak açıklanacaktır. Biz de teşkilatlar olarak yerel seçimlere hazırız. Bütün teşkilatlar olarak yerel seçimlere hazırız. Bugün aday adaylığı başvurusunu yapan Murat Naci Yavuz yıllardır partimizde farklı görevlerde bulunmuştur. Aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum.? 

Murat Naci Yavuz: Hizmet alamayan Bodrum´u mutlu bir Bodrum´a dönüştürmek için adayım...

Eğer bugün Türkiye Cumhuriyeti olarak var olduysak onun bir numaralı sebebi olan Ulu Önder Atatürk´ü rahmetle anıyorum diyarek konuşmasına başlayan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Murat Naci Yavuz, ?Ülkemizin selameti, memleketimizin daha ileri götürülmesi için biz bu işin altına girmeyi uzun yıllardır istiyorduk. Bu benim 3. kez aday adaylığı müracaatım. Tabi alın yazısının önüne geçmek mümkün olmuyor. Önceki seçimlerde aday adaylığından çıkamamıştım. Ancak bu seçimde ihtimaller o ki, aday adaylığından daha üst makamlara yani adaylığa çıkabileceğiz. Memleketimize hizmet etmek için yanıp tutuştuğumuzu herkes bilmeli. 25 Yıldır hizmet almayan Bodrum´dan, mutlu bir Bodrum´a dönüşebilmek için hizmete talibiz. İnsanlarımıza parti gözetmeksizin eşit düzeyde davranmaya talibiz. Elbette bu düşüncelerimizi vatandaşlarımız takdir edecektir. İnanıyoruz ki yerel seçimlerde partimiz Bodrum Belediye Başkanlığını önemli bir farkla alacaktır. Bunun için halkımıza şimdiden çok teşekkür ederiz. İnşallah hayırlısı olur? diye konuştu.