Murat Başoğlu Davasında Keşif Yapıldı

Ünlü sunucu Murat Başoğlu ve ilişkisi olduğu öne sürülen yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı´nın fotoğraflarının çekildiği koya gelen bilirkişi heyeti incelemelerde bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 172
Murat Başoğlu Davasında  Keşif Yapıldı

Bir fotoğrafçının da katıldığı keşifte fotoğrafların çekildiği bölgede inceleme yapıldı.
Bodrum´da bir teknede çekilen, ünlü sunucu Murat Başoğlu ile yeğeni olduğu öne sürülen kadının uygunsuz görüntülerinin basında yer almasının ardından, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2017 Ağustos ayında soruşturma başlatıldı.

7 kişi inceleme yaptı
Sabah saatlerinde Yalıkavak Mahallesinde bulunan Tilkicik koyuna gelen 7 kişiden oluşan heyet, bölgede inceleme yaptı. 1 fotoğrafçı ise koyun çeşitli bölgelerinden fotoğraf çekti. Bilirkişilerin yanı sıra Murat Başoğlu´nun avukatı Fatih Volkan ve Burcu Başoğlu Kabadayı´nın avukatı Bihter Tezcan da keşfe katıldı.
28 Kasım 2017 tarihinde Murat Başoğlu ve ilişkisi olduğu öne sürülen yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında ´hayasızca hareketlerde bulunma´ suçundan açılan kamu davası, Bodrum 4. Asliye Ceza Mahkemesinde başlamıştı. Gizlilik kararı olan mahkemede, olayın olduğu Yalıkavak sahilinde keşif yapılma kararı alınmıştı.