Muğla´da Aranan Son Terörist de Yakalandı

Muğla´ya deniz yoluyla giriş yaptığı belirlenen 19 teröristten geri kalan son terörist de sabah saatlerinde Dalaman Otogarı´nda yakalandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 160
Muğla´da Aranan Son Terörist de Yakalandı

Muğla´ya deniz yolu ile giriş yaptığı belirlenen 19 teröristin yakalanması için çalışma başlatan güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında, 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 terörist bomba düzeneği hazırlarken bombanın elinde patlaması sonucu ölmüş ve 12 terörist de düzenlenen operasyonlarda yakalanmıştı. Aranmakta olan son teröristin Dalaman´da bir yakının evinde saklandığı yolunda ihbar alan güvenlik güçlerinin operasyonu sonucu terörist sabah saatlerinde Dalaman Otogarı´nda yakalandı. Gözaltına alınan teröristin Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü´ne götürüldüğü öğrenildi.akalanan teröristin kimliği belirlendi
Son terörist de sabah saatlerinde Dalaman Otogarı´nda yakalandı. Yakalanan teröristin Reşit kod adlı Serbest Şenlik olduğu belirlendi.
Muğla´ya deniz yolu ile giriş yaptığı belirlenen 19 teröristin yakalanması için çalışma başlatan güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında, 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 terörist bomba düzeneği hazırlarken bombanın elinde patlaması sonucu ölmüş ve 12 terörist de düzenlenen operasyonlarda yakalanmıştı. Aranmakta olan son teröristin Dalaman´da bir yakının evinde saklandığı yolunda ihbar alan güvenlik güçlerinin operasyonu sonucu terörist sabah saatlerinde Dalaman Otogarı´nda yakalandı. Gözaltına alınan teröristin Reşit kod adlı Serbst Şenlik olduğu belirlendi.