Mimarlar Odası Yeni Yönetiminden Başkan Kocadon´a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimin ardından göreve gelen TMMOB Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği Yeni Başkanı ve Yeni Yönetim Kurulundan üyeler, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´u makamında ziyaret etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 310
Mimarlar Odası Yeni Yönetiminden Başkan Kocadon´a ziyaret

Ziyarete TMMOB Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği Başkanı Gamze Türk, Genel Sekreter Gül Can ve Sayman Kenan Sarıoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Suphi Alp, Gülten Nur Arslan, Ece Yiğit ve Ahmet Yıldızhan katıldı. Başkan Gamze Türk, ziyaretlerinde hem Başkan Mehmet Kocadon´a yeni yönetimi tanıttıklarını hem de yeni yıl dilekleri için Bodrumlu mimarlar olarak kendisinin yeni yılını kutladıklarını ifade etti.

 

Nazik ziyaretlerinden dolayı Mimarlar Odası Yönetimine teşekkür eden Başkan Mehmet Kocadon, mimarların çok önemli bir görev üstlendiklerini ifade etti. Bu vesileyle kent dokusunun korunmasında ve kentsel görünümü iyileştirmek adına çalışan ve güzel tasarımlarla bunu başaran tüm mimarları takdir etti. TMMOB Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği Yeni Yönetimine de çalışmalarında başarılar diledi.