MİMARLAR ODASI BODRUM TEMSİLCİLİĞİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği yeni binasına taşınma şerefine bir kokteyl düzenledi. Yeni taşındığı binasında üyelerine daha iyi koşullarda hizmet vermeyi hedefleyen oda temsilcileri Bodrum´da mimarlık mesleğini icra edenleri bir araya getirdi

Tarih: 01.01.0001 00:00 431
MİMARLAR ODASI BODRUM TEMSİLCİLİĞİ YENİ BİNASINA TAŞINDI

Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği yeni binasına taşınma şerefine bir kokteyl düzenledi. Yeni taşındığı binasında üyelerine daha iyi koşullarda hizmet vermeyi hedefleyen oda temsilcileri Bodrum´da mimarlık mesleğini icra edenleri bir araya getirdi. Mimarlar Odası Bodrum temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kalfa ve yönetim kurulu üyeleri, Güray Karabağlı, Yaşar Filiz, Erkut Söylev, Gül Can, Gülten Nur Arslan, M.Suphi Alp tarafından karşılanan misafirlere birde sucuk mangal süprizi yapıldı.  Muğla Şube Başkanı Osman Köseoğlu ile Milas Temsilcilik başkanı Ayşegül Keskin´de katıldığı geceye yeni oda binasının bahçesinde kurulan mangalda sucuk ve köfte ikram edildi.

Mimar üyelerin katıldığı gecede Bodrum´un imar sorunları ve inşaat sektörü konuşulurken Oda başkanı Cevat Kalfa yeni binaya taşınmanın heyecanını üyelerimizle bir araya gelerek kutluyoruz. Binamızı üyelerimize tanıtarak, biraz kışın yorgunluğunu atmak, biraz fikirlerimizi paylaşmak istedik? diye konuştu. Ortakent merkezde bulunan yeni bina geniş çalışma ortamı ile oda üyelerine rahat çalışma imkanı sunuyor.